Skoda Kodiaq

Tриколката Polaris Slingshot вече и в изпълнение Grand Touring - видео

Tриколката Polaris Slingshot вече и в изпълнение Grand Touring - видео

Tриколката Polaris Slingshot вече и в изпълнение Grand Touring - видео

Реклама Skoda Kodiaq
Въпреки че беше показана за пръв път преди четири години триколката Polaris Slingshot /прашката/ и сега прави впечатление на всеки зърнал я на улицата. Ако пък искате да направите още по-голямо впечатление на околните би трябвало да се огледата в съвсем пресният й вариант Grand Touring.

Новото изпълнение тежи 793 кг, има същият 2.4-литров, четирицилиндров редови двигател на GM - Ecotec и същата петстeпенна механична трансмисия. Мощноста на мотора е 127кВт /173 к.с., а максималният въртящ момент възлиза на 225 Нм. Всичко това позволява постигането на максимална скорост от 210 км/ч.

Но каква е разликата с първоначалния вариант? На първо място вече е наличен покрив, наречен Slingshade. В него са интегрирани две половинки врати тип “крила на чайка”, което не намалява леснотата на достъпа в машината. Допълнителен комфорт за пътниците предлагат новите седалки и малко по-високият вече преден въздушен дефлектор.

В интериора е монтиран 7-инчов сензорен дисплей с име Ride Command на инфотеймънт системата и навигацията, налице е свързаност Bluetooth/USB за смартфон, 100-Ватова аудио система Rockford Fosgate, както и се изкарва изображението от камерата за гледане назад.



Като екстри се предлага "премиалното" металикът комбинация Black Crystal/White Pearl. Цените за новия вариант на “прашката” - Grand Touring тръгват от US $ 29 499.

Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Техника /Technics Дизайн / Design Екология /Ecology BMW

BMW Vision New Class X - видео

Мар 28, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Citroen

Citroen атакува Индия и Южна Америка с Basalt (Видео)

Мар 27, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Renault

Новото Renault CAPTUR с премиера след седмица

Мар 27, 2024