New Dacia Duster

Honda с първи подробности за HR-V 2019

Honda HR-V 2019

Honda HR-V 2019

Реклама Skoda Stock
Днес Honda разкри първите подробности за версията 2019 година на модела HR-V, като от марката коментират, че това ще бъде най-усъвършенстваната еволюция в цялата история на автомобила.

От Honda споделят, че HR-V 2019, първите доставки към клиенти на което ще започнат през октомври, ще се отличава с обновен и стилизиран дизайн, подобрено обезшумяване на купето, богат набор високотехнологични системи, както и нови и по-качествени тапицерии, и нови седалки за по-голям комфорт.

При лансирането си на пазара, Honda HR-V 2019 ще се предлага с мощен и ефективен 1.5 литров i-VTEC бензинов двигател, а през следващата година модификационната гама на модела ще бъде развита с още две предложения- 1.5-литров VTEC TURBO и 1.6-литров i-DTEC дизелов задвижващ агрегат.

1.5-литровата i-VTEC версия на HR-V 2019 ще предложи максимална мощност от 130 конски сили и максимален въртящ момент от 155 Нм, възможност за ускорение от 0 до 100 км/ч за 10.7 секунди във версия с шестстепенна ръчна предавателна кутия и 11.2 секунди с предлаганата като допълнителна екипировка CVT трансмисия. Средният разход на гориво на тази модификация е 5.3 литра на 100 километра.

HR-V ще продължи да бъде налично с модулните седалки Magic Seat на Honda, а бъдещите собственици на автомобила ще могат да избират между 8 екстериорни цветови изпълнения. Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Авто глобус Citroen

CITROEN НАВЛИЗА НА B-SUV ПАЗАРА С ИЗЦЯЛО НОВИЯ C3 AIRCROSS - ИЗДРЪЖЛИВ, СТИЛЕН И МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН

Апр 20, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Skoda

Новата Skoda Superb Combi – видео

Апр 19, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Тестове Audi

Първа среща с прототипа Audi e-tron GT

Апр 19, 2024