55-годишна "сложи" бомба на концерта на Iron Maiden в Пловдив

Жената подала фалшив сигнал, заплашва я затвор
58
55-годишна "сложи" бомба на концерта на Iron Maiden в Пловдив
Снимка: eventim.bg

Жена от Пловдив се опита да осуети концерта на Iron Maiden в Пловдив.

Тя се обадила на спешния телефон 112 и съобщила, че е поставена бомба на Гребната база, където известната британскa хеви метъл група бе хедлайнер в последната трета вечер на фестивала Hills of Rock.

55-годишна пловдивчанка се обадила снощи около 19 ч.,  два часа преди концерта на групата.

Извършената от полицията проверка в района на Гребната показала, че сигналът за поставеното взривно устройство е фалшив.

Жената е арестувана за 24 часа.

От прокуратурата съобщиха, че е образувано бързо производство по случая, а пловдивчанката е заплашена от затвор до 2 години.

Концертът на Iron Maiden в Пловдив събра десетки хиляди почитатели от цялата страна.

Голяма част от жителите на район “Западен” обаче се оплакваха от силната музика по време на концертите, която в определени часове се чуваше до северните квартали на града.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
1
 
3
 
! Отговори
чичу исус преди 5 години
Аз съм исус и господ и харесвам мейдън. Който не ги харесва ще гори в ада!
45
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Аз не си спомням да е имало проблем да слушаш Пърпъл, Флойд, Куийн, Рейнбоу, после и Мейдън, AC"/Не е ли?Нямаха проблем дечицата на Номенклатурата.Другите ги изключваха от Комсомола заради това, че са се поддали на " западно влияние".Без характеристиката от Комсомола не ти приемаха документите за кандидатстване в университета.Хич нямаше проблеми, да знаеш.Направо рай, а?Ако те видят с дънкови панталони, те прибират да те питат откъде си имал 50 $ кеш, да не би да си шпионирал за "Запада"
44
35
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да си натрапваш музикалните вкусове, като тероризираш хората с високи децибели доказва нахалство и п.роста.щина.
43
4
 
38
 
! Отговори
Бах ва1233 преди 5 години
Да наречете човек глупав заради музиката която слуша може да покаже само вашата глупост. Като не ви харесва и не можете да я изтраете 3 дена в годината ходете си от селата дето сте дошли , града не се нуждае от мозъчни инвалиди като вас.
42
21
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мейдън са сатанисти. Това изчерпва въпроса. А светът как се е изказал? Трябва човек да е катастрофално невеж, за да счита че Светът дава еднозначна оценка на каквото и да е! И още - управляващите мпс също не са конструктури на автомобили, но това е друга тема.
41
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не мога да разбера "разбирачите", които критикуват, които не са написали нито една нота през живота си, не са съчинили стихотворение, да са се ровили в старите книги за вдъхновение, да са организирали концерт на хиляди места по света, и въобще кои сте вие да критикувате Мейдън? Света се е изказал за тях отдавна, оставили са следа, която нито вие, нито вашите наследници сте способни да поругаете!
40
32
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В тубата има няколко клипа от пловдивският концерт на мейдън. Това което се вижда са няколко застарели наркомана държащи китари и един пеещ дрогар с премодулиран от смесителя глас. Техническото ниво е под всякаква критика! Публиката е тълпа инфантили, правещи знака на дявола, без обаче да са наясно със значението на символа. Както и да го гледаме, не е добре! Думата "музика" е крайно нелепо да бъде споменавна в тая какафония. Накратко: от *** за ***!
39
35
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Металите и чалгарите са еднакво неумни! Общото межу тях е откровено пpocташкият вкус. Съвременият метъл е това което е пaчaта в гурме кулинарията. А точно тия артритни чичковци от мейдън, са всичко наобратно на рок музиката.
38
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Де го Валерката ве, деееевааа?
37
6
 
9
 
! Отговори
123 преди 5 години
Не само средата, а и началото на 80-те, че и 70-те, си се слушаше всичко най-нормално и никой никого не е гонкал единствено заради слушането на самата музика. Сега, отделно, ако някой е разбирал музиката така, че е искал и да я изразява по някакъв начин в живота и поведението си, което и вероятно е водило до пролеми. Аз не си спомням да е имало проблем да слушаш Пърпъл, Флойд, Куийн, Рейнбоу, после и Мейдън, AC/DC, Джудас и така нататък... Разнасят се разни легенди...
36
5
 
31
 
! Отговори
11 преди 5 години
До Анонимен 38Абе глухар, ти още ли мърдаш с глухите си уши, които имат разделителна способност кат на кудкудякаща кокошка? Един ден Iron Maiden ще се изучават в училище и като изпълнители, и като композитори. Наред с Моцарт, Бетховен и Брамс. Ама кухата лейка продължава да си разнася миризмата... Как може да сравняваш Мейдън с чалга, бе глух тюлен? Гледам и не вярвам на ушите си, баси музикалния инвалид, върви се лекувай!
35
28
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
11, "ТОЯ" айрън мейдън са няколко човека. Да знаеш дънно създание! А "ония" Моцарт не е кварталния вулканизатор, а е друг човек, композитор :). И още нещо: между съвременен хеви метъл и чалга, разликата е само в кубиците силикон. В звуково отношение е сурогат за пpocтолюдието.
34
3
 
7
 
! Отговори
11 преди 5 години
До Анонимен 35Скрий са ве глух чалгар. Шумът е в тиквата ти, не е навън и кратуната кат е куха, чува гайки в кашон с хаотичен дисонанс.Моцарт трябва да се учи от тая Iron Maiden, бе кухо лейко!
33
2
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Изтрещяла е жената. А на вас кво ви пука кат сте метъли:)
32
30
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хора, това е някакъв шум. Пълна липса на хармония! Друсане на гайки в кашон! Моцарт би повъpнaл на този хаотичен дисонанс.
31
3
 
23
 
! Отговори
Rock of ages преди 5 години
Беше страхотен концерт!!! Благодаря на организаторите и органите на реда за перфектната работа!!!
30
0
 
16
 
! Отговори
Грудю преди 5 години
До DEAD Inc.Така беше, Ози късал глави на кокошки на сцената, Accert вадели автомати и стреляли по публиката.А аз точно средата на 80-те станах металист с Мейдън. Обици, синджирчета по врата .... хулиган си защото слушаш хеви метъл.Намаляха поведение в училище абе ужас беше.
29
2
 
26
 
! Отговори
Astarot преди 5 години
Кукурндел някъв е тая. Тези концерти им напълниха кръчмите, хотелите и квартирите, като за един месец напред в града. Ама на нея не й понася да слуша за по няколко часа нещо различно от Веско Маринов...
28
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кво се жалят, концерта свърши точно в 23 ч. Пък ти 23ти, ако издържиш на техните години на това темпо 2 часа, паметник ще ти вдигна.
27
3
 
13
 
! Отговори
DEAD Inc. преди 5 години
Тая е била върла фенка на комунизма, те така преди са ги учили, че рокът и метъла са фашистки музики....