Lasurit eshop

HUMMINGBIRD Electric: Най-лекият сгъваем електрически велосипед в света

Юли 16, 2018
HUMMINGBIRD Electric

HUMMINGBIRD Electric

Реклама Skoda Stock
Компанията HUMMINGBIRD Electric, която през 2017 година стартира продажбите на най-лекия сгъваем велосипед в света- само 6.9 килограма, демонстрира негова еволюция, в резултат на което светът вече има нов най-лек сгъваем електрически велосипед.

Новият електрически велосипед на HUMMINGBIRD Electric, който е разработен и произвеждан съвместно със специалиста в областта на разработката на състезателни автомобили Prodrive, тежи само 10.3 килограма, идва с батерия, която може да бъде презаредена само за 2 часа, както и със специално разработено приложение за следене на основните функционалности на двуколесното превозно средство.

С основно предназначение за употреба в градска среда, електрическия велосипед на HUMMINGBIRD и Prodrive разполага с електрически мотор (250 W) за подпомагане на движението, а батерията му е литиево-йонна (160 Wh). Максималната скорост на движение на модела е 25 км/ч, а асистирането на движението може да продължи до над 30 километра.

Електрическият велосипед на HUMMINGBIRD разполага с интелигента система за асистиране на движението, която е в състояние сама да определя кога е необходимо да се намеси, като при потегляне след спиране на светофар и при изкачване по наклон например. За да се стартира електрическото подпомагане на движението, е необходимо колелото да развие скорост от само до 8 км/ч, след което велосипедистът трябва трябва да завърти педалите с три оборота назад. Електрическото подпомагане на движението се преустановява автоматично, ако превозното средство остане в покой повече от 2 минути.

Базовата цена на електрическия велосипед на HUMMINGBIRD Electric е определена на 4495 английски лири. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Електромобили Ford GM Tesla

Още един сериозен играч в класа на EV-пикапите - GMC Sierra EV - видео

Апр 26, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Renault

Renault Captur facelift: с ново лице и Google

Апр 26, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Audi

Новите Audi A3 и A3 Allstreet - видео

Апр 26, 2024