Lasurit

McLAREN с 18 нови предложения до 2025 година

McLAREN с 18 нови предложения до 2025 година

McLAREN с 18 нови предложения до 2025 година

Реклама Honda ZR-V
McLaren Automotive анонсира обновените си планове за развитие за следващите 7 години по време на провелият се в края на миналата седмица Goodwood Festival of Speed. Според анонсираната от компанията информация, до 2025 година компанията ще лансира 18 нови коли и основни модификации, и ще направи инвестиция от 1.2 млрд английски лири, голяма част от които ще бъде предназначена за пълната хибридизация на гамата.

От McLaren Automotive коментират също така, че инвестицията ще помогне на марката да увеличи производството си с около 75% от актуалното ниво, като поставената цел е около 6000 автомобила годишно към средата на следващото десетилетие. Един от най-вълнуващите нови модели, които споменават от компанията е наследникът на емблематичното P1, представено преди 5 години и завинаги променило историята на хиперавтомобилите с въвеждането в употреба на хибридна задвижваща система.

McLaren Automotive анонсира плановете си за развитие на актуалната си дилърска мрежа, както и планове за навлизане на нови пазари, в това число Русия, Индия и Централна и Източна Европа. Намерението на фирмата е броят на официалните й представителства да достигне 100 до края на следващите 7 години, като към момента те са 31. Назад

Галерия



Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Volkswagen

Автосалон Пекин 2024: Volkswagen с нов концептуален модел и подмарка (Видео)

Апр 24, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Електромобили MINI

Новото MINI Aceman

Апр 24, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Тестове BYD Mazda

BYD Experience Day с Yangwang U8 - видео

Апр 24, 2024