Skoda Monte Carlo

CHEVROLET изненада с изцяло нов SUV (Видео)

CHEVROLET BLAZER

CHEVROLET BLAZER

Реклама Skoda Stock
Американскията автомобилен производител CHEVROLET поднесе приятна изненада, като разкри първите подробности за изцяло нов SUV, който ще бъде лансиран в Северна Америка в началото на следващата година.

Петместният CHEVROLET BLAZER ще бъде позициониран между актуалните пазарни предложения Equinox и Traverse на марката, като ще предложи стилен, но и динамичен дизайн, ориентиран към водача интериор, специална модификация RS, задни седалки с възможност за регулиране в надлъжно на купето направление, двукомпонентен панорамен стъклен таван, система за задвижване на четирите колела и други.

BLAZER ще се предлага в две двигателни версии- 2.5 литра с максимална мощност от 193 конски сили и 3.6 литра V6 с 305 конски сили. И двете версии са оборудвани със система за икономия на гориво, както и с деветстепенна автоматична предавателна кутия. Независимо от нивото на оборудване и интегрираният мотор, всеки представител на модела ще разполага също така със система Traction Select, която предлага възможност на водача да избира между няколко основни режима на пътно поведение на колата.





В оборудването на CHEVROLET BLAZER ще бъдат включени също така жабка с електронно заключване, волан и предни седалки с подгряване, адаптивен круз-контрол, система за безжично зареждане на мобилен телефон, 4G интернет свързаност и други. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Skoda

Новата Skoda Superb Combi – видео

Апр 19, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Тестове Audi

Първа среща с прототипа Audi e-tron GT

Апр 19, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Електромобили MINI

MINI представя най-новият член на новото семейство на MINI: MINI Aceman по време на Auto China 2024

Апр 19, 2024