Lasurit eshop

Bridgestone е избран за доставчик на BMW X3

Bridgestone е избран за доставчик на BMW X3

Bridgestone е избран за доставчик на BMW X3

Реклама Renault Arkana
Bridgestone обяви, че две от линиите гуми на компанията са избрани за оригинално оборудване на изцяло новото, трето поколение BMW X3. Продължавайки дългогодишните си отношения с BMW, Bridgestone осигурява гама от гуми в 11 различни размера от моделите им Alenza 001 и Blizzak.

"Дизайнът и приложението на гумите са от решаващо значение за осигуряването на максимална ефективност на автомобила", каза Шанън Куин, президент „Оригинално оборудване“ САЩ, „Продажба на потребителски гуми“ в Канада, Bridgestone Americas Tire Operations. “Bridgestone има дългогодишни отношения с BMW и нашите инженери работиха съвместно с тях, за да разработят новаторска технология за гуми, работеща с производителност, изключително за BMW X3."

Bridgestone Alenza 001 е предназначена за BMW X3 с диаметър на джантата 18", 19", 20" и 21". Избрани модели ще бъдат с гумите Alenza 001 с технология "run-flat". Гумите Bridgestone Alenza 001 са специално конструирани, за да осигурят прецизно управление и удобство, луксозно пътуване по магистрали в мокри и сухи условия.

Гумите Premium Bridgestone Blizzak LM-001 ще оборудват моделите на BMW X3, продавани на определени европейски пазари, където се изискват зимни гуми през определени месеци. Гумата Blizzak LM-001 ще бъде снабдена със стандартна или run-flat технология, която предлага сцепление и изпълнение при сняг и тънък лед. Гумите Blizzak LM-001 също ще бъдат на разположение като одобрени от BMW за замяна гуми за собствениците на BMW X3, които живеят в райони, където студените температури и сезонните условия на шофиране изискват гума, която осигурява уверено зимно представяне. Назад


Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Официални вносители- новини Авто глобус Електромобили Volvo

Изцяло електрическият Volvo EX30 е обявен за "Световен градски автомобил 2024“

Мар 28, 2024
Авто Новини Официални вносители- новини Авто глобус Електромобили Hyundai

Hyundai IONIQ 5 N спечели наградата World Performance Car за 2024 година

Мар 27, 2024
Авто Новини Официални вносители- новини Авто глобус

DEFENDER OCTA: НОВИЯТ ГЕРОЙ

Мар 27, 2024