Lasurit eshop
Volvo S60

Volvo S60

Реклама Honda ZR-V
Утрешният ден ще бъде един от най-важните в цялата история на легендарната марка Volvo, като причините за това ще бъдат две- компанията ще открие официално първия си на територията на Съединените Американски Щати производствен комплекс и ще представи пред света изцяло новото поколение на луксозния спортен седан S60, което ще се произвежда именно в новото съоръжение на фирмата.

Volvo, която присъства официално в САЩ от 1955 година, анонсира намерението си да изгради производствен комплекс в Страната на неограничените възможности през 2015 година, като тогава обяви, че ще направи инвестиция в размер на около 500 милиона щатски долара.

Само преди няколко дни пък от Volvo обявиха, че именно с новото поколение на S60, фирмата ще стартира новата си програма за доработка Polestar Engineered, създадена специално за plug-in хибридните представители на марката, оборудвани с новия двигател 60 Series T8 Twin Engine.

Polestar Engineered е дело на Polestar, която е част от Volvo Cars, и представлява комплексно решение по отношение на джантите, спирачната система, окачването и управлението на задвижващата система на автомобила.

Дебютирайки с новото Volvo S60, премиерата на което ще може да бъде проследена на живо тук, от следващата година програмата Polestar Engineered ще бъде налична в глобален мащаб, но в ограничено количество и при моделите V60 и XC60. Назад

Галерия



Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Renault

RENAULT ПРЕДСТАВЯ SYMBIOZ E-TECH FULL HYBRID

Апр 25, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Aston Martin

Aston Martin DBX707 – SUV с ултралукс, V8, 707 к.с. и 900 Нм!

Апр 25, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Електромобили Peugeot

Peugeot E-Expert фейслифт: старт на поръчките

Апр 25, 2024