Двама души починаха след стрелбата в Малмьо

Други четирима продължават да са в болница
19 юни 2018 07:20, Александър Попов
19
Двама души починаха след стрелбата в Малмьо
Снимка: Reuters

В центъра на шведския град Малмьо снощи избухна престрелка, в която бе убит един човек и четирима бяха ранени, съобщи Франс прес, като се позова на полицията.

Полицейски говорител потвърди пред АФП, че не става дума за тероризъм.

Още по темата

"18-годишен мъж издъхна в болницата", съобщи полицията. По-късно почина още един, а трима души остават на лечение.

Според вестник "Афтонбладет" малко след 20 ч. местно време били дадени изстрели срещу няколко души, които излизали от интернет кафе в центъра на града, близо до полицейско управление. На място били намерени най-малко 18 гилзи. Повечето жертви на стрелбата били познати на полицията.

Въпреки че в Швеция престъпността като цяло е ниска, в бедните квартали на Стокхолм, Гьотеборг и Малмьо през последните години проявите на насилие зачестяват. Според полицията това се дължи на съперничества между престъпни групи, свързани с трафика на наркотици и проституцията, посочва АФП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: стрелбаШвецияМалмьо
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
3
 
! Отговори
видими резултати преди 5 години
Мултикултура,толерастия...
11
0
 
2
 
! Отговори
наблюдател преди 5 години
Изолиран случай.
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 1Какво мислиш, че няма руси и синеоки? Робуваш на щампа, мозъкът ти е промит до последната изгладена гънчица. В съседната им Норвегия Брайвик не е чут да вика "Аллах акбар!". Всичко иде от скапаната скандинавска "толерантност"! Или по-точно - от перверзните им представи за толерантност.
9
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това с "има ниска престъпност" ми прозвуча като култовото "комунизмът си отива-спете спокойно ,деца" и ние заспахме една сладка дрямка.
8
0
 
18
 
! Отговори
Хан Тервел преди 5 години
Е т'ва е то журналистика! Ката ден си пред дилемата как да угодиш политкоректно? Хамлет ряпа да яде...И печелившия ход е: Хем престъпността в Швеция е ниска хем престъпленията зачестяват. Хем стандарта е висок хем се увеличават зоните на мизерия, проституция и контрбанда с наротици.А зад тези проблеми не изплуеа нито едно етническо име...Е излиза че швеците ги вършат тези безобразия!
7
0
 
23
 
! Отговори
Анон преди 5 години
Престъпността в Швеция е ниска ли??? Вие чувате ли се какви ги дрънкате? Само за миналата година имаше 7200 изнасилвания там (а познайте от коя 'религия' са извършителите).
6
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Швяция здраво я налазиха имигранти. Има и многобг и румънски ***. Има и изнесени факти колко много са се увеличили престъпленията.
5
1
 
14
 
! Отговори
42 преди 5 години
До 4Ще се учудиш всъщност колко са потъмнели...
4
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Mмм....прословутият шведски модел на мултикултурализъм...:)Вече да дава плодове....Малмьо - градът на Афганистан, Судан, Сомалия, Пакистан...Каква европейска красота....
3
4
 
9
 
! Отговори
ОПА преди 5 години
ДАЙТЕ ПО ЕДНА СНИМКА НА ПОЛИЦАЙКИ -ШВЕДКИ--КОВО МИ ДАВАТЕ ТЕЗИ...РУСО ГЛАДНО НЕМА....
2
1
 
29
 
! Отговори
annybody преди 5 години
"Бедните" квартали на богата Швеция са пренаселени с азиатци и африканци на хранилка, както и с националисти и криминален контингент от цялата държава; и не е, защото са закъсали, а просто защото млади *** все нещо трябва да правят - ако не им се работи, защо пък да не се трепят по един или друг повод? Няма лошо - нека да се трепят помежду си, тревожното е, че съсипват цяла цивилизация.
1
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Руси и синеоки, нали?