Ломска сага: Екшън с отвлечено куче и заплашван полицай

Мъж и жена хващат униформения за гърлото, имал дългове
18 юни 2018 19:30,
24
Ломска сага: Екшън с отвлечено куче и заплашван полицай
Снимка: Pixabay

Сцена като от екшън филм се разигра в Лом през уикенда. 

Трима души нахлули в дома на полицай и отвлекли кучето му, съобщава "24 часа" Ломските Бони и Клайд, заедно със свой съучастник, влезли в къщата на служителя на МВР, извили ръцете му, хванали го за гушата и започнали да го заплашват. Домакинът не могъл да окаже съпротива.

Докато полицаят бил притиснат от един от мъжете - криминално проявеният Е.А., жената извела кучето от сградата. Причината за нападението били неизчистени финансови сделки. Кучето - порода белгийска овчарка - щяло да е компенсация за борча на ченгето. 

По-късно потърпевшият сигнализирал в полицията за случилото се. Полицаят познавал нападателите и веднага съобщил имената им.

48-годишният Е.А от Лом и жената, с която живее на семейни начала - 28-годишната В.И. от Перник, заедно с 48-годишният К.К, били заловени няколко часа по-късно същата вечер. Заподозрените са отведени в районното полицейско управление. 

Кучето обаче не е намерено. Бандитите са го скрили и отказват да посочат местонахождението му на органите на реда и собственика му. 

По случая е образувано досъдебно производство. Е.А е задържан за 24 часа. Той е осъждан за кражби на автомобили и участие в трафик на хора.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
2
 
! Отговори
Асен мустака преди 5 години
Какъв срам ....
19
0
 
3
 
! Отговори
Gandi преди 5 години
Щом е взел заем даго връща какво като е полицаи
18
0
 
3
 
! Отговори
Оги преди 5 години
Има нещо кучето не е негово
17
3
 
4
 
! Отговори
Катя преди 5 години
И сега кво държавата ще го пусне и всичко по старомо .Ей за това ще бягаме на вън ще раждаме там ,а на децата ще казваме че българия не е за нормално живеене.....Такава държава такива закони прависъдие няма.
16
0
 
4
 
! Отговори
Миташки преди 5 години
Май е взел кучето на изплащане и е спрял да плаща морука......
15
0
 
8
 
! Отговори
Прокопий преди 5 години
Абе тия на професии ли бръмчат. Щом тоя е бил полицай нападателите стругари ли са? Не за друго, ами да знаем кои професии са най-опасни и палави, да вземат да ги забранят.
14
3
 
15
 
! Отговори
Някой преди 5 години
Изродии върнете животинката.....полицаите аиде както биете,за обикновенна кражда,така ги биите все едно са убили човек да си признаят за животинката къде е то кво е виновно ако ви е страх даите ги на мен до 5 мин ше си кажат дори къде са пикали за последните две години...то може да е гладно жадно аидее свършете си работата върнете кученцето живо и здраво..!!!
13
1
 
4
 
! Отговори
Тъй преди 5 години
Кой го е назначил той да отговаря с препоръка е Затова не работи Министерството наши и пак наши на всякакви постове
12
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
хахаха кой го знае що за съмнителен тип е този, у наше село кварталният ходеше да джоби магистралките и те се оплакаха и сега разнася торби с цимент
11
1
 
18
 
! Отговори
Изумен преди 5 години
Представяте ли си ?!!!! Полицията не може да накара 2-*** престъпници -наглеци да проговорят !!!!!!!!!! Еееее,после ,"уважаеми" полюцаи , не се сърдете, че цяла България ви се подиграв ! Вие не сте в състояние да защитите собствените си хора,ние очакваме нас да ни защитите !
10
3
 
0
 
! Отговори
До 9 преди 5 години
Ако дойда и му метна една пържолка и му кажа "Шаро, Шаро", дали няма да се сприятелим с него?
9
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И аз съм бивш полицай и при мен влязоха едни юнаци, и аз имам куче ИЕО доста е голям. А познайте какво стана като прескочиха оградата. Не сте виждали човек от място да скача 2 м. Не сте виждали какво представлява ядосано куче ИЕО което е по едро от немска овчарка. Много верни животни могат да умрат са стопанина. Не случайно се ползваха за охрана на границата. Не ми е ясно как някой ще може да го вземе от двора, не е вързан и спокойно си ходи, само някой да пробва.
8
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И Велизар Тодоров е голяма работа, голям шеф в полицията, ама заради борчовете му синовете му могат да последват съдбата на кучето.
7
1
 
23
 
! Отговори
79664 преди 5 години
Сега да разследват полицая за финансовите му сделки какви са.А кучето спокойно ли е стояло и гледало как нападат стопанина му?
6
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Куче-заложник, интересна идея. Само да не стане като във "Вождът на червенокожите" от О'Хенри.
5
1
 
20
 
! Отговори
До 2 преди 5 години
С инициали са, защото са от тъмната раса. Техните имена не се пишат в новините.
4
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те били криминално проявени и полицаят им дължал пари. Щом взима заеми от такива и не ги връща, така му се пада.
3
2
 
13
 
! Отговори
хъ преди 5 години
Кучето не е възпитано от стопанина си да го защитава.
2
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А защо имената на тези са с инициали? Какво се прикрива?
1
2
 
30
 
! Отговори
невен преди 5 години
Още по лошо ни чака докато стоим и мълчим - ще влязат ще вземат щерка ти и пред очите ти без да можеш и дума да кажеш ще я пратят да проституира