Потоп: Буря наводни улици и подлези в София

Придвижването в столицата е силно затруднено
Обновена: 18 юни 2018 19:17 | 18 юни 2018 19:06, Веселина Йорданова
61
Потоп: Буря наводни улици и подлези в София
Подлезът при Орлов мост, входът към метрото е затворен. Снимка: Facebook

Силна гръмотевична буря се разрази над София, на места има данни за градушка.

Наводнени са улици и подлези, включително свързани с метрото.

В социалните мрежи вече има многобройни снимки за проблеми с придвижването заради пороя.

Поради обилния дъжд във всички райони на София временно е спряно движението на трамваите по ул. "Каменоделска", по бул. "Дондуков" и пл. "Възраждане", съобщи кметът на София Йорданка Фандъкова във Facebook.

На някои места в града не работят светофарните уредби и движението е силно затруднено. Всички технически и аварийни екипи са на терен и ще работят до отстраняване на повредите и отводняване на завиряванията.

Подадените сигнали за проблеми са над 100.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още по темата: наводнениебурядъжд
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
3
 
3
 
! Отговори
Iceblast88 преди 5 години
До ШопаИ къде точно е било това Скопия? Май нещо вече станахте като македонците, поселение на марсианците било. Сердика се казва бе некадърник, даже историята на селото си незнаете. Скопия, да пълно със скопени трътляци дето нищо не става от вас! Затова като тръгнаха да местят администрацията където трябва и оревахте света, защото щеше да се наложи да работите реална работа, а не държавна симулация на дейност. Цялото ви село е един ***. С това се изчерпвате!
48
4
 
4
 
! Отговори
Iceblast88 преди 5 години
Да не говорим, за факта, че цялото ви скапано село паразитира на гърбът на всички българи! Писна ни да ви храним, а вие да сте безполезни до безбожие! Да отделете се най накрая и на втората година като почнете да ядете корите на дърветата пак ще тропате на нашата врата, но ние с кеф ще ви кажем - *** от глад безполезни държавни ***. Цяла Шопия на държавна хранилка, а КПД минус безкрайност, че и нагли и самодоволни търтей сте! НЕ ВИ ИСКАМЕ В ДЪРЖАВАТА СИ!!! А дано да се издавите всичките!
47
2
 
3
 
! Отговори
Iceblast88 преди 5 години
Когато ние сме имали павирани улици и театри вие още сте гонили прасетата по центъра на селото ви. И да каквито и пари да ми дават, аз в *** на България не отивам да живея. Как може дори да си въобразите, че някои с повече мозък от амеба, би искал да се натика при вас. Вие сте селяни! И затова в Шопията ви идват селяни! Защо диваците не ходят в културните места? Защото там няма да виреят, те си искат на село при другите диваци и затова сте всичките там!
46
3
 
2
 
! Отговори
Iceblast88 преди 5 години
До 46 и 48Драги селяни, аз нямам желание да живея на село и затова живея в родния си град Русе!За разлика от Шопия в градовете кварталите не се казват Овча могила, Червените поляни, Говедарника и тн. Имаме си имена, а не местностите на които баба ви и дядо ви са ходили да поят кравите! Ей направиха ви едно метро с данъците на цялата държава и станахте големите столичани и големите граждани. Я се скрийте някъде. За цяла България би било прекрасно ако Шопия се отдели в отделна държава!
45
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тва е нечовешко.Остафка.
44
0
 
8
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 5 години
Да се знае за всички минали ,настоящи и бъдещи беди и катаклизми ,Путин е виновен.Също та и сушата, и ветровете,и слънчевата радиация ,и глобалното затопляне ,и сеизмичната активност , с една дума природата се развилня.Както се казва в една сентенция ,която в не циничен вид звучи така "На калпава ракета ,космоса и крив".В другия вариант не го коментирам.
43
7
 
12
 
! Отговори
Шопа преди 5 години
До iceblast88Ние, шопите, насила никого не държим. Айде като не ви харесва - друм, откъдето сте дошли. Шопия идва от Скопия, древно тракийско поселение. Пак казвам, ако не ви уйдисва /на шопски/ - знаете табелата къде е, не може да си на гости и да обиждаш домакина, нали?!
42
6
 
13
 
! Отговори
потомствен софиянец преди 5 години
Аууууу, светофарчетата не светкат! Малееее, не мога да преджапам подлезчето! Отивам да се гръмна :(
41
8
 
11
 
! Отговори
wild horse преди 5 години
До iceblast88 Сладурче,сигурно си от тези,които мечаят да живеят и бръмчат из София,но още не ти се е отворил парашутът,затова злобееш и завиждаш. Един съвет- стой си там, където си,че София е пълна с ***....
40
11
 
9
 
! Отговори
iceblast88 преди 5 години
И на нас българите ни дреме за Шопия защото?Почти всички градове се наводняват.При всеки малко по силен дъжд половината градове стават на Венеция защото шахтите никои не ги чисти и общините си пасуват. Защо не пишете за другите градове? А да, всичкото селянин е в Шопия и само тя е важна нищо, че цяла България плаща за скапаното село! И да се одавят, тъкмо по малко хрантутници ще има. Пък и малко вода ще ви се отрази добре, тъкмо да отмие малко мизерията на селяните.
39
1
 
34
 
! Отговори
БОЦЕ преди 5 години
ПАРАТА УСВОЕНА, ПРЕДСТОИ НОВО УСВОЯВАНЕ И ДЕТО Е ТЕКЛО ПАК ЩЕ ТЕЧЕ
38
2
 
43
 
! Отговори
Коки преди 5 години
Според мен герб яко са крали то канлизация на метрото и подлезите и ето го резултата, но важното е, че хванаха младеж за 1,60 лв. и някакъв селски кмет със 150 лв. подкуп. Супер, а сега нека се издавим.
37
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 39НЯМА КАК ДА СТАНЕ ! ЯЗОВИР ИСКЪР Е РАЗПОЛОЖЕН ТАКА, ЧЕ АКО СЕ СКЪСА ИЛИ ПРЕПЪЛНИ ЩЕ ПРОТЕЧЕ В ОБРАТНАТА ПОСОКА НА СОФИЯ ДА МУ МИСЛЯТ ТАМ :D ПРОСТО В ПОСОКА СОФИЯ СЛЕД ЯЗОВИРА Е МАЛКО ПО-ВИСОКО И ЧАК ТОГАВА ПОЧВА ДА СТАВА НИСКО :D
36
1
 
31
 
! Отговори
Боцко преди 5 години
Важно е,че приобщаваме Балканите.Народа мизерства и страда от битова престъпност на кой му дреме за подлезите.
35
2
 
13
 
! Отговори
Берлин преди 5 години
Смях в залата.
34
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То Искаро да се не скине, че остааме без столица. И дека ке я местим тогаа? Ужь
33
0
 
34
 
! Отговори
шоп преди 5 години
Шахтите, шахтите, ***! Ама по-добре е да не се чистят, а да се прибират паричките!
32
6
 
11
 
! Отговори
annybody преди 5 години
Ей, че радост достави София на десетина тъпоъгълника в мрежата!Не е зле да си огледате шахтите и да се сетите, че при вас това е принцип, а тук - по-скоро изключение!
31
20
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
През последните 20 дена даваха наводнения в - Германия , Австрия , Сърбия , Турция , Гърция , Полша , Унгария и тн. Даже преди дни даваха и най-скъпата и луксозно направена държава ШВЕЙЦАРИЯ. Има клипове в Интернет гледайте. Не разбрахте ли че валежи над 15 л/кв почти никъде в света не остава сухо. На всякъде става едно - наводнение.
30
2
 
19
 
! Отговори
Иван преди 5 години
ток + мръснa вода =