Предупреждение от Путин: Чака ни невиждана криза!

Недоверието в световната икономика ни изправят пред нова криза
25 май 2018 21:21,
225
Предупреждение от Путин: Чака ни невиждана криза!
Снимка: БТА

Пренебрежението към нормите и липсата на доверие в световната икономика ни изправят пред нова криза, с каквато светът още не се е сблъсквал, заяви руският президент Владимир Путин на Петербургския икономически форум.

“Когато едната от страните не спазва договора и правото, това винаги носи рискове. В глобален мащаб такова поведение от страна на държави, особено силови центрове, води до разрушителни последици, каза още Путин.

Според него подриването на взаимното доверие може да доведе до непредсказуемост, колосални промени и системни кризи, каквито светът още не познава. Те ще засегнат всички, дори онези, които смятат, че никога няма да са обект на санкции, посочи Путин.

Още по темата

В икономическия форум взе участие и френският президент Еманюел Макрон, който е на двудневна визита в Русия. Макрон и съпругата му Брижит посетиха в петък Пискарьовското гробище, където положиха венец и отдадоха почит на жертвите на обсадата на Ленинград по време на Втората световна война.

При посещението си в Русия гостът от Париж се видя и с вдовицата на Александър Солженицин, както и с представители на неправителствени организации за човешките права.

По-рано в разкошната обстановка на Константиновския дворец Макрон и Путин 3 часа обсъждаха ядреното споразумение с Иран, Сирия и Украйна. Посрещайки френската президентска двойка, руският лидер подари на първата дама Брижит букет от рози и божури в нежни цветове.

На пресконференция след срещата Макрон заяви, че разговорите са били директни и откровени. Той обеща да се върне в Русия още това лято, ако френският национален отбор по футбол премине четвъртфиналите на Мондиал 2018.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


225
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Путин забрани излъчването на сватбата на принц Хари и Меган в Русия! нямах парида отида ,а и те не ме поканиха, какъв позор!
132
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Путин забрани излъчването на сватбата на принц Хари и Меган в Русия. От завист, че събитието ще засенчи кремълския блясък. Русия е прогонила своето царско семейство, а дворците им в Питер сега се ползват от самопровъзгласилия се за цар Путин, който наистина има статут на монарх. Каква наглост!! Но щом народът няма нищо против - заслужават си съдбата.
131
4
 
16
 
! Отговори
к преди 5 години
До До 136"Мъск, Безос и Гейтс не са евреи."според евреите - ако баба ти е еврейка и ти си евреинколкото до Бил Гейтс - той е 100% евреин !Безос е сифард а Мъск е ешкенази всички ние сме роби на това гнусно, сатанинско лихварско племе !!!тези слуги на сатаната сега смятат да сринат икономиката, да създадат хаос и по този начин да разщушат държавата и да направят света един голям еврейски кибук, където евреите ще са господари а ние ще сме работен *** !
130
11
 
2
 
! Отговори
До 136 преди 5 години
Мъск, Безос и Гейтс не са евреи.
129
1
 
12
 
! Отговори
х преди 5 години
До до Н,133в днешния свят НЯМА нито един милиардер (с изключение на Арабите и Китайците), който да не е евреин !как и защо според теб некадърното еврейче Зукербърг, което 2 реда код не може напише изедин път стана "велик" информационнен магнат !?Гугул са също еврей, Мъск (Тесла) е еврейн, Бил Геитс, Безос (Амазон) ... все еврей !как става това според теб !?
128
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
нищо ново не е казал Путин - всеки знае, че рашките ги чака тежка кризаи глад.
127
3
 
10
 
! Отговори
до Н,133 преди 5 години
Не знам Путин да е евреин,ама зетят на Тръмп е от избрания народ.Чудя се тия евреи дето са в София с кол центровете и моловете дали един ден няма да купят София, ей така да си я направят тяхна провинция?
126
7
 
5
 
! Отговори
н преди 5 години
на забравяйте че Путин е също еврейн а Кремъл по традиция е буфкан с еврей80% от Руските олигарси са еврей последното нещо което Путин иска е да унищожи съществуващия еврейски елит и създадената от евреите състема от "централни" банки, чрез която те управляват света
125
3
 
5
 
! Отговори
х преди 5 години
До Путин е праввсичко на този свят има просто обяснение !еврейските кланове са разделени на 2 фронта който жестоко се ръфат едната група еврей са търговци - те смятат че света трябва да се управлява от глобална надправителствена и надзаконова търговска организация а държавата да изчезневтората група (към която е и Тръмп) смятат че света трябва да се управлява от една държава и свичко да се подчинява на тази държаваи двете групи еврей са загубили връзка с реалността и войната им ще е фат
124
4
 
8
 
! Отговори
Путин е прав преди 5 години
Защо каквото и да каже Путин смятате,че е лъжа? Не забравяйте,че Тръмп обяви Търговска война на ЕС и прави всичко възможно да срине икономиката на Европа,за да си е добре САЩ. Това ще се отрази най-силно на по-бедните страни от ЕС. Путин не се тревожи от каквито и да е санкции и е достатъчно хитър да се измъкне от подобна криза,защото Русия не е част от ЕС. Питам се подобна криза как ще се отрази на България и дали ще сме живи след толкова кризи.Ако чакате Бойко да ви каже за кризата,чакайте си.
123
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Владимир Путин призвал вчера страны Запада не переходить в отношениях с Россией красную линию Россия развивается строит мост под санкциями аэропорты стадионы космодром и так далее. Запомните все,Россия страна с 1000 историей.Вам долго придтся ждать развала России.Россия войны заканчивает а не начинает их. Владимирович лучший президент планеты!
122
3
 
10
 
! Отговори
к преди 5 години
евреите ви мият мозъците от столетия .......какво са парите, който си мислите че имате - числа в компютъра на банката ....и до колко това е по-различно от някоя електронна игра, напримеркакво ще стане когато Китай и Русия спрат да продава стоки срещу тези "валути" - Долар и Евро, обезпечени с въздух !?Ужасяваща безработица, икономика която не произвежда нищо - това е запада с малки изключения .... ние по-старите помним какво стана с този род икономика - комунистическата
121
9
 
13
 
! Отговори
читател преди 5 години
След като знаят само да помпат нафта - рано или късно ще им се случи. Безвъзврарно са изостанали с технологиите.
120
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тях ги чака. За другите не съм толкова сигурен
119
13
 
12
 
! Отговори
АЗ СЪМ ПРОСТО ЧОВЕК. преди 5 години
Не ми е жал на тези комунисти. Хак им е. Нека сега НОВИЯТ СТАЛИН ПУТИН да ги храни.
118
13
 
15
 
! Отговори
газ преди 5 години
Путин има доказателства , че Скрипал не е отровен с Новичок, а е отровен с Путичок.
117
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Преди изборите обещаваше добър живот а сега невиждана криза ги чака
116
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Путин вижда само войни разрухи и кризи докато в ес си живеят живота
115
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бг-гражданин се оказва миризлив бг-селянин .В главата няма никой .
114
21
 
11
 
! Отговори
ku40 преди 5 години
рашата е тотално изолирана и никой не ги бръсне за слива. За това пък всеки ходи в Нигерия и половината свят се допитва до тях. Там е демокрация петрол, диаманти, технолигии от 22 век. Рашата е изостанала, меркел и франсето ходят на туризъм там, а тръмп го е яд, че с един компютър за цяла раша успяха да разбият цру, фбр и дори да изстрелват ракети, къде в космоса, къде в украйна.