Lasurit eshop

PEUGEOT 108: Пролетно обновяване

PEUGEOT 108

PEUGEOT 108

Реклама Opel Stock
PEUGEOT разкри първите подробности за обновената версия на компактния си модел 108, който дебютира с няколко нови технологии, нов двигател и с повече възможности за персонализация от когато и да било.

Към вече наличните системи като спирачен асистент и система за предупреждение при неволно пресичане на осевата линия, PEUGEOT 108 идва с Triple Play система за свързаност, в която са интегрирани технологиите Mirrorlink®, Android Auto™ и Apple Carplay™, в комбинация с капацитивен екран, функционалност за гласово разпознаване, система за разпознаване на пътните знаци и пътната маркировка , и други.

Нов за модификационното портфолио на PEUGEOT 108, което идва с подобрена шумоизолация на интериора, е трицилиндровият VTi двигател, който генерира максимална мощност от 72 конски сили. Отговарящ на стандарта Euro 6c, задвижващият агрегат се предлага в комбинация с механична и петстепенна автоматична предавателна кутия с интегрирани на волана пера за превключване на скоростите.

PEUGEOT 108 вече се предлага с два нови екстериорни цвята- CALVI BLUE и GREEN FIZZ, както и с възможност за поръчка на контрастен черен таван. Назад

Галерия



Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Авто глобус Honda

Honda оглавява изложба по време на Седмицата на дизайна в Милано

Мар 29, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Техника /Technics Дизайн / Design Екология /Ecology BMW

BMW Vision New Class X - видео

Мар 28, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Citroen

Citroen атакува Индия и Южна Америка с Basalt (Видео)

Мар 27, 2024