Opel Stock

HONDA си направи пикап CIVIC TYPE R

HONDA CIVIC TYPE R Pick Up

HONDA CIVIC TYPE R Pick Up

Реклама Honda ZR-V
С уговорка, че компанията няма планове за производството му, по време на ежегодният SMMT Test Day великобританското подразделение на Honda представи уникална версия пикап на суперспортния си модел CIVIC TYPE R.

С потенциал да бъде един от най-бързите пикапи по английските пътища, специалната версия на HONDA CIVIC TYPE R идва с непроменен двигател, окачване, адаптивни режими на пътно поведение (Comfort, Sport и +R) и предавателна кутия, а според очакванията на екипа е в състояние да се ускори от 0 до 100 км/ч за по-малко от 6 секунди и да развие максимална скорост на движение от над 265 км/ч.

Като база за разработката на пикап вресията на CIVIC TYPE R от английското подразделение на Honda са използвали предпроизводствена версия на автомобила, изпълнена в Rallye Red екстериорен цвят.

Актуалната версия на Honda Civic Type R е оборудвана с оптимизиран двулитров VTEC TURBO двигател, който в комбинация с шестстепенна механична предавателна кутия, обещава максимална мощност от 320 конски сили и максимален въртящ момент от 400 Нм.

Новият Civic Type R предлага работа и в специален нов режим на адаптивно конфигуриране, разработен специално за постигането на възможно най-високо ниво на комфорт. Подобно на познатите от предишната генерация на модификацията режими Sport и +R, новият Comfort предлага оптимизирана работа на окачването, управлението, усещането от превключването на предавките и работата на педала на газта. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Renault

RENAULT ПРЕДСТАВЯ SYMBIOZ E-TECH FULL HYBRID

Апр 25, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Aston Martin

Aston Martin DBX707 – SUV с ултралукс, V8, 707 к.с. и 900 Нм!

Апр 25, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Електромобили Peugeot

Peugeot E-Expert фейслифт: старт на поръчките

Апр 25, 2024