Lasurit eshop

C5 Aircross: Новият флагман на Citroen (Видео)

Citroen C5 Aircross

Citroen C5 Aircross

Реклама Honda ZR-V
Броени часове преди световната премиера на изцяло новото пазарно предложение на Citroen в Европа- C5 Aircross, френската компания разпространи първото официално видео на новия си SUV модел.

За новия си флагмански модел, от Citroen споделят, че е вдъхновен от потребителските очаквания и че притежава уникална и изпъкваща персоналност, акцентирана с помощта на изцяло нова програма за персонализация, включваща 30 екстериорни комбинации. Като част от програмата Citroën Advanced Comfort, новият SUV модел C5 Aircross обещава впечатляваща модулност и комфорт, като основен фактор за последното е интегрираното окачване Progressive Hydraulic Cushions и Advanced Comfort седалките.

Новият Citroën C5 Aircross идва с три отделни плъзгащи се, сгъващи се и накланящи се задни седалки седалки, а за товарното отделение, от френската марка коментират, че е с лидерски параметри- от 580 до 720 литра.

В оборудването на Citroën C5 Aircross ще могат да бъдат открити до 20 системи за подпомагане на управлението и безопасността, в това число система Highway Driver Assist за автономно управление от Ниво 2, Grip Control за подобрено сцепление с функция за подпомагане на спускането по наклон.

Citroën C5 Aircross ще се произвежда във Франция и ще бъде лансиран на европейския пазар, както и в други страни по-късно през тази година. Това ще бъде и първото пазарно предложение на френската марка, което, от края на следващата година, ще бъде налично във версия plug-in хибрид.


Назад


Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Техника /Technics Дизайн / Design Екология /Ecology BMW

BMW Vision New Class X - видео

Мар 28, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Citroen

Citroen атакува Индия и Южна Америка с Basalt (Видео)

Мар 27, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Renault

Новото Renault CAPTUR с премиера след седмица

Мар 27, 2024