New Dacia Duster

Bugatti сглоби Chiron №100

Bugatti Chiron

Bugatti Chiron

Реклама Peugeot 408
Днес легендарният производител на ексклузивни суперспортни автомобили Bugatti обяви, че компанията е сглобила представител с пореден номер 100 на хиперкара Chiron.

Юбилейният автомобил вече пътува към собственика си някъде в Арабския полуостров, който го е конфигурирал в изключително интересна версия с изцяло тъмен син карбонов екстериор в комбинация с матирано външно изпълнение. Естествената кожа в червен цвят е доминираща за интериора на този Chiron, за който е платена сума от 2.85 млн евро.

“Намирам Chiron 100 за особено приятен”, коментира Стефан Винкелман, президент на Bugatti Automobiles. “Той е динамичен и елегантен в еднаква степен. Този автомобил демонстрира, че Bugatti произвежда изключително индивидуализирани произведения на автомобилното изкуство, които са просто несравними”.

По време на тазгодишното международно изложение в Женева, Bugatti представи нова версия на Chiron, основният акцент при която попада върху още по-динамичното пътно поведение на колата. Chiron Sport, първите доставки на който ще бъдат осъществени преди края на тази година, е с непроменена мощност, но с редица доработки по конструкцията, в това число нови джанти, окачването, променен заден дефлектор, по-ниско с 18 килограма тегло и други. Назад


Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус Geely Lotus

Lotus със собствена програма за персонализация

Апр 19, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Citroen

Citroen анонсира C3 Aircross (Видео)

Апр 18, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Audi

Audi Q6L e-tron с премиера на Auto China 2024

Апр 18, 2024