Lasurit

Стар Моторс: Нов салон и премиера за MAZDA 6 2018 (Видео)

Стар Моторс: Нов салон и премиера за MAZDA 6 2018 (Видео)

Стар Моторс: Нов салон и премиера за MAZDA 6 2018 (Видео)

Реклама Opel Stock
Тази вечер, в София се състоя официалното откриване на новия автосалон на Mazda в страната, а по време на събитието се състоя и премиерата за България на новата версия- 2018 година, на флагманския за легендарната марка модел MAZDA 6.

Новият център на MAZDA в София се намира на бул. Христофор Колумб №43 и е изграден изцяло според актуалните изисквания на марката. “760 квадратни метра, които ние започнахме да проектираме преди година и половина, а ни отне още една година, за да ги изградим”, сподели по време на събитието Петър Караиванов, изпълнителен директор на Стар Моторс, официален вносител на Mazda в България. “Изцяло според стандартите на Mazda, в една атмосфера на неутрална среда, при която се следва концепцията Продукт-Хора-Марка-Бизнес. В средата е автомобилът, който трябва да блести най-силно, зад него са хората, които работят в шоурума, зад тях е брандът и следва бизнесът. Това разбира се не е самоцел, това е проектирано, за да създаде едно уникално преживяване на клиента, защото ние вярваме, че това е ключа към създаването на лоялни клиенти за Mazda”.

На събитието на Стар Моторс присъстваха Сусуму Уеда, заместник-ръководител на мисията в посолството на Япония в България, директорът на Mazda за Централна и Източна Европа Дейвид Макгонигъл, председателят на управителния съвет на Еврохолд Кирил Бошов, Мисаки Нишимура, сътрудник в културния отдел към посолството на Япония, гости и клиенти на марката.



Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии