Нагла кражба: Жена обра храма в приюта в Нови хан

Охранителните камери са работили, обирджийката се издирва
22 май 2018 19:25,
13
Нагла кражба: Жена обра храма в приюта в Нови хан
Снимка: Bulgaria On Air

Жена е откраднала дарения от храма в приюта в Нови хан. Позорното действие е запечатано от охранителните камери. Случката се е разиграла на 19 май по обяд.

При идването си в храма жената обяснила, че дъщеря ѝ е починала и сега трябвало да гледа внучето си заедно със своя зет. Започнала да плаче и помолила да влезе, за да си запали свещ и да се помоли.

Откраднатата сума все още не е ясна, тъй като парите са били от дарения, но камерата в църквата е заснела случилото се. Органите на реда издирват наглата обирджийка.

"Кражбата от храма е голямо престъпление. Тази жена не съм я виждал преди, но други от храма я разпознаха, изглежда е идвала и преди, разучавала е ситуацията", каза пред Bulgaria ON AIR отец Иван от приюта в Нови хан.

По думите му и друг път се е случвало пари да бъдат откраднати от храма. А заради това мерките за сигурност вече са драконовски, всеки, който влиза в него е с придружител.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не ми пука за религията, църквите и джамиите. Те са създадени за манипулиране на хората чрез лъжи за непроверими неща - награда или наказание в един измислен "отвъден" свят. Майната им!
10
2
 
2
 
! Отговори
до 6 преди 5 години
Значи ония са регламентирани и хуманни в името на народа.Не че одобрявам делата на тази жена.
9
11
 
3
 
! Отговори
†Добър Хистиянин† преди 5 години
Освен това да вземеш нещо от крадец, в частност попа, а в общност църквата не е грях, а възмездие за крадеца което Господ му въздава чрез теб.
8
13
 
3
 
! Отговори
Burzum преди 5 години
На тая гнусна религия векове бедните са плащали десятък за да богатеят поповете.....а Бог гледал с усмивка..затова днес принасяме в жертва на Луцифер седемдневни бебета.....
7
14
 
2
 
! Отговори
†Добър Хистиянин† преди 5 години
Кои сте вие, че ще я съдите? Да не е взела от вас? Взела е от господа, а на него пари не му трябват. Имала е нужда, Господ и е дал.Нали затова оставяме дарения в храмовете, за да помогнем на други които са в нужда. Аз например също вземам от храмовете където има. Щом има и никой не ги е взел, значи няма нуждаещи се. Понякога от взетото също оставям в храмовете в които няма оставени. Чакам малко докато изгори свещта и ако не се появи нуждаещ се да ги вземе си ги вземам. На Бог не му трябват пари
6
5
 
8
 
! Отговори
До 1 преди 5 години
По-нагла е защото е откраднала от Светия храм!
5
13
 
6
 
! Отговори
†Добър Хистиянин† преди 5 години
Ако е благочестива православна християнка не е грях, за поощрение е. Имала е нужда от помощ и щом не са я хванали и бог е позволил значи е искал да и помогне. Когато християнин взема нещо което не е негово значи Бог му го дава. На мен оня ден с триста зора и час дебнене бог ми даде колелото на комшията. На мен обаче колело не ми трябва и затова отидох на битака и го размених за 90 лв. Исках му 100 ама маннгото много се пазареше.Сега съм взел кило ракия да почерпя комшията защото няма настроение
4
1
 
14
 
! Отговори
шматка преди 5 години
Не се казва открадна.НПО ще се разсърдятНабрала е
3
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами изпреварила е дедо поп! По принцип свещениците са от пощипващите и първи по задушниците!
2
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Повече позорно е отчетата да събират милостиня вместо държавата да им плаща достатъчно за да не просят още повече позорно е, че тази жена сигурно няма какво да яде и е принудена да краде за да оцелява. Истинските пестъпници са хората които докараха народа до подобно дередже.
1
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе колко да е нагла, не е като КТБ и милиардите преди прехода.