Тежка катастрофа с ранени на "Цариградско шосе"

Инцидентът е станал на моста на Четвърти км
Обновена: 22 май 2018 13:45 | 22 май 2018 13:18,
36
Тежка катастрофа с ранени на "Цариградско шосе"
Снимка: Bulgaria On Air

Тежка катастрофа е станала преди минути на бул. "Цариградско шосе" в посока към кв. "Младост", в района на Четвърти километър в София.

Заради произшествието движението в района е силно затруднено. Образували са се колони от автомобили.

Оцевидци съобщават за сериозно ранени, с опасност за живота. Още един пътен инцидент допълнително усложнява пътната обстановка.

Очаквайте подробности.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
2
 
! Отговори
до 29 28 27 26 преди 5 години
Явно и двамата сте крайно неадекватни това не е магистрала а булевард.
30
1
 
1
 
! Отговори
ГАИ преди 5 години
Във България всеки втори пие с... всеки първи.ЗначИ, двойната непрекъсната маркировка трябва да бъде не по малко от половин метър... На височина!
29
1
 
9
 
! Отговори
До 29 преди 5 години
Бързо бягай в КАТ да си върнеш книжката. Не знаеш елементарни неща от правилата за движение, следователно си опасен за останалите. Минимална скорост от 70 км/час може да има някъде по света, но в България няма ограничение. Единственото ограничение в тази връзка е съвсем друго - да не се движат по магистралата ППС, които конструктивно не могат да се движат с повече от 50 км/час. Съвсем редовно по нанагорнищата тежки товарни камиони се движат с 30-40-50-60 км/час,а в задръствания 0 км/час - спираш
28
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До +++Приятел, може би не притежаваш СУМПС за да напишеш коментара си, но минималната скорост по магистралата е 70км/час.Другото е ясно.Поздрави
27
6
 
4
 
! Отговори
+++ преди 5 години
КАТ успя да втълпи на бълагрите, че колкотго е по-ниска скоростта, с която се движат, толкова било по-безопасно, което очевАдно не е вярно. *** пример - движиш се по магистралата с 10 км/час (не е забранено) и според КАТ и тези с промити от КАТ мозъци, да се движиш с 10 км/час там е по-безопасно, отколкото с 100-140 км/час сред колите движещи се там с около 100-140 км/час. Е, не е по-безопасно, изключително опасно е. Най-безопасната скорост в случая е 100-140 км/час, с колкото са останалите.
26
0
 
0
 
! Отговори
Аз преди 5 години
...Оцевидци....uber troll
25
7
 
2
 
! Отговори
аз-ът преди 5 години
Тука някакъв, верочтно катаджия, се опитва да ни убеди, че колкото повече намаляваш разрешената максимална скорост, толкова по-безопасно ставало на пътя---Не съм КАТ-аджия и не се опитвам да те убеждавам в каквото и да е. Българин НЕ подлежи на убеждаване, колкото и разумни диводи да му изтъкваш, защото сте убедени в собствената си изключителност като индивидуалисти. Вас съдбата ви убеждва. Като целуваш снимката на близките си върху студен камък - тогава ще си убеден, че скороста е убиец.
24
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всеки шофьор знае колко изнервящи са безмислените ограничения наслагани под път и над път в България и колко по-опасно се оказва да спазваш правилата в сравнение с това да подминаваш без да намаляваш покрай знак ограничение до 40 км/час защото преди 30 години там е имало нещо, което от 30 години го няма. Ако намалиш, задният ще те тресне или най-малкото ще те изпреварва опасно. Цариградско шосе е друг случай на безмисленио ниско ограничение на скоростта - дя я върнат както си беше - 110 км/час.
23
4
 
5
 
! Отговори
До 22 преди 5 години
Май не се усещаш, че предлагаш задръстванията по Цариградско шосе да започват още от магистрала Тракия от едната посока и цялата централна градска част от другата страна. Така твоите мечтани 60 км/час по Цариградско шосе, ще станат 5-10-20 км/час заради задръстванията. Точно обратното трябва, за да има по-малко катастрофи - трябва да се вдигне максимално разрешената скорост, което води най-малкото до много по-малко задръствания и по-малко коли едновременно на Цариградско шосе и по-малко катастро
22
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тука някакъв, верочтно катаджия, се опитва да ни убеди, че колкото повече намаляваш разрешената максимална скорост, толкова по-безопасно ставало на пътя. То ако беше така, максимално разрешената скорост по всички пътища щеше да е около 5 км/час - скоростта на пешеходец.
21
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На Цариградско трябва да има ограничение 60 навсякъде и камери на всеки километър. Всеки знае, че когато е 80 карат със 100. Поне като е 60 да карат с 80.
20
1
 
5
 
! Отговори
До 19 преди 5 години
След като преобразиха преди години Цариградско шосе до сегашният му вид, разрешената максимална скорост беше 110 км/час. Обясни защо според теб това беше така. Ако не бъркам, около 1973 година булеварда придоби сегашния си вид.
19
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
и във форума са се събрали до 2-3 *** дето държат по цариградско да се кара със 120, не мога да кажа колко са точно щото цъкат минуси от по 2 устойства. Но много време им отделих. Трябва и да работя.
18
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Обективенщо не излезнеш нейде публично да настояваш за това, което разправяш. Е така за баланс на масовото мнение. Щото е пълна глупост. Но ще ми е интересно и забавно да гледам телевизионна дискусия, където някой бъръзак като тебе спори с физици, инженери и експерти по безопасност и им обяснява как теориите им за това какво се случва с масата и ускорението при различните скорости не са им верни. От такива като тебе ме е страх по пътищата.
17
5
 
4
 
! Отговори
Обективен преди 5 години
Обяснението защо когато разрешената скорост е под безопасната скорост на пътя, катастрофите се увеличават е просто и всеки средноинтелигентен човек и сам може да се досети, но в България тези ограничения са по съвет на КАТ, а там всички знаете колко са интелигентни. На Цариградско шосе безопасната скорост е над 110 км/час и 110 км/час беше ограничението, когато го направиха и то при коли производство от преди 50-60 години. Явно със сегашните коли е по-опасно да се шофира, щом сега е до 80 км/час
16
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Фактмм да ще караш със 120, където на всеки десет метра някой се включва в движението и друг сменя лента, защото му е по удобно и т.н. Пълни глупости говорите, но както и да е. Сега спред тебе ако пострадалият е карал с 80 км в час, а врязалият се в него със 120, трябва да е виновен пострадалият, че е пречил на някой фактически обективен като тебе? Върви ли 20 годишната ти тройка? И знаеш ли каква е ралзиката при удар с 80 и удар с 120?
15
6
 
4
 
! Отговори
Обективен преди 5 години
Цариградско шосе е типичен пример на известното по света явление - намаляване на скоростта под безопасната скорост за пътя, води до увеличаане на катастрофите. В България в такъв случай такива като "аз-ът" още намаляват разрешената скорост и не могат да разберат защо катастрофите се увеличават. Пробвайте пак и пак да намалите разрешената скороост, докато не остане жив българин.
14
7
 
4
 
! Отговори
аз-ът преди 5 години
докато българите не се научите да следвате правилата (щял ми мига цър.вула че карам с 80) ще плачете. Това е. В случаяй с Правилника за Движение последиците да моментални и затова и мажете асфалта.
13
5
 
11
 
! Отговори
аз-ът преди 5 години
Парадоксално, но е факт.---единствения парадокс си ти в случая и нелепото ти предложение, че като пуснат 120 км/час по Цариградско ще намалеят катастрофите. Това че тебе те сърби г..за да опъваш кошницата си с 120 по Цариградско не означава, че и другите сме като тебе.
12
4
 
1
 
! Отговори
аз-ът преди 5 години
каквото търсило - намерило.