Opel Stock

Dacia Duster, каквато не сте виждали (Видео)

Dacia Duster ACF Track

Dacia Duster ACF Track

Реклама Peugeot 408
По време на тазгодишното специализирано изложение Black Sea Defense & Aerospace в Румъния, местната компания ACF Track (Брашов) демонстрира една изключително любопитна доработка на хитовия за Dacia модел Duster.

До момента сме виждали доста различни доработки на и без това високопроходимият и изключително функционален както на пътя, така и извън него, Duster, но тук нещата са пренесени на изцяло ново ниво. И то при положение, че трансформацията на автомобила е базирана на новата версия на модела, може да бъде постигната само за 1 час, а цената й е малко под 11 00 евро.

От ACF Track споделят, че доработената версия на Dacia Duster предлага изключително подобрение в проходимостта, в това число и увеличение в отстоянието от пътя с 21 сантиметра. Автомобилът може да се движи без проблем с максимална скорост от до 60 км/ч, а асфалтът не е посочено от производителя като недостатък на конфигурацията. От румънската фирма коментират също така, че връщането на стандартните джанти и гуми е възможна по всяко време.

Като място за възможно приложение на тази версия на Duster, от ACF Track посочват планинските курорти, специализирани подразделения на полицейски и пожарникарски служби, спасителни операции и други.



Назад

Галерия



Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус Audi BMW MG Rolls-Royce Skoda

MG привлече Йозеф Кабан

Апр 25, 2024
Авто Новини Официални вносители- новини Авто глобус Rover

RANGE ROVER VELAR: СЪЗДАДЕН ДА БЪДЕ ЖЕЛАН

Апр 25, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Volkswagen

Автосалон Пекин 2024: Volkswagen с нов концептуален модел и подмарка (Видео)

Апр 24, 2024