Skoda Kodiaq

Тест драйв на Tesla Model S във Варна- най-новото попълнение в автопарка на Top Rent A Car

Тест драйв на Tesla Model S във Варна- най-новото попълнение в автопарка на Top Rent A Car

Тест драйв на Tesla Model S във Варна- най-новото попълнение в автопарка на Top Rent A Car

Реклама Skoda Stock
Източник: www.toprentacar.bg

Националната компания за коли под наем Тop Rent A Car кани всички ентусиасти на близка среща с обновения автопарк на фирмата за сезон 2018. Авто събитието ще се проведе на 23 май от 10.00 часа на паркинга на Home Max Варна, а основният акцент ще бъдат автомобилите с алтернативно задвижване и по-специално електромобилните и хибридните предложения.

Несъмнено най-засилен интерес се очаква към луксозният електромобил Tesla Model S, който е най-новото попълнение в автопарка на родния рент а кар лидер. Наред с тази прекрасна кола от премиум клас, посетителите ще имат възможността да се срещнат отблизо с още превозни средства, проектирани с мисъл за бъдещето- икономичния градски хибрид Toyota Yaris, очарователните електромобили Renault Twizy, както и да се насладят на великолепният чисто нов модел на компания Volkswagen- Polo 2018.

Автомобилното събитие, организирано от Top Rent A Car, обещава да се запомни задълго, тъй като фирмата прави специален комплимент към присъстващите почитатели - освен презентация на автомобилите, компанията ще даде шанс и за тест драйв.

Очакваме всички верни авто любители и на тест драйв събитието, организирано от Top Rent A Car. Датата е 23-ти Май, 10.00 часа, а мястото е паркингът на магазин Home Max, Варна. Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии