Ердоган съобщи за готвен атентат срещу него

Президентът на Турция получил информацията от разузнаването
20 май 2018 19:36,
180
Ердоган съобщи за готвен атентат срещу него
Снимка: Reuters

Турската разузнавателна служба МИТ е информирала Реджеп Ердоган, че са получени сигнали, че срещу него се подготвя покушение, каза президентът, цитиран от Анадолската агенция.

Националната разузнавателна служба на Турция ме информира за това. Никакви заплахи обаче няма да може да ни накарат да се откажем от пътя ни, посочи Ердоган на съвместна пресконференция с мюсюлманския член на босненското председателство (президентството) Бакир Изетбегович.

Ердоган посочи, че Босна и Херцеговина е важен партньор за Турция в региона, информира БТА. Той изтъкна, че Анкара няма никакви тайни планове по отношение на Босна и Херцеговина.

Турция се стреми само да допринася за благополучието и икономическото развитие на тази страна, подчерта Ердоган. Той изрази надежда, че Сараево ще подкрепя стъпките на Турция в борбата срещу Фетхуллахистката терористична организация на живеещия в САЩ мюсюлмански проповедник Фетхуллах Гюлен.

Според турските власти ФЕТО стои зад опита за преврат в Турция през юли 2016 г. Турският президент отбеляза, че поддръжниците на Гюлен се опитват да разпространяват влиянието си върху всякакви сфери.

За борбата с това престъпно течение са необходими решителни усилия. Турция се надява в скоро време този проблем да бъде изкоренен в Босна и Херцеговина. Отворени сме за всякакви форми на сътрудничество по въпроса, посочи Ердоган.

Той каза още, че Турция е готова да подкрепи усилията на Босна и Херцеговина за присъединяване към НАТО, информира Анадолската агенция.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
2
 
2
 
! Отговори
Бай Марин преди 5 години
Язък! ЕрСултан пропусна куршума. Щеше да има "ади бакълъм"
101
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Който разбира от история знае - турски народ няма - той е изкуствен народ, създаден от предателите на други народи. Като стане напечено предателските корени ще си кажат думата. Всички ще си спомнят удобния им произход - български, сръбски, гръцки, арменски...
100
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АйшеС раждане няма да стане. Плъховете раждат повече от вас ама и те не са човеци. И двайсет да ги родиш акъл няма да им дадеш колкото на едно българче. Защо се връщате от Турция, като там е рай, а нещо беднотията здраво ви мъчи.
99
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като неговите хора рязаха гърла на войничета в тн преврат и като затвори един милион турци, какво очаква. То всеки може да предвиди че му се готвят много преврати и атентати а не един. Но за разлика от оня режисирания от него, тия ще са истински. За България най-добре е тоя диктатор да управлява до живот но и още десетки години да съсипва Турция.
98
2
 
1
 
! Отговори
П.Петров преди 5 години
Докато турците харесват Ердоган, атентат срещу него е изключително глупав ход, а изключително глупави хора власт не заслужават. Но за да са опозиция на Ердоган не би трябвало, да са чак толкова глупави, следователно или е PR или сам си е организирал преврат, за да задуши всяка опозиция.
97
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Супер ! Една добра новина :)
96
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С една дума - туркофилите са прости и леко гейове. Приятен ден в кучкарника.
95
13
 
10
 
! Отговори
PANOS KAMENOS преди 5 години
Гръцката Армия ще го оправи ЕрДОГан и всички турци след него..ЩЕ МУ ПУСНЕМ ЕДНА УМНА РАКЕТА В БУНКЕРА МУ. КАКТО СЕ КРИЕ КАТО ХИТЛЕР И ДУДАЕВ, ТОЗИ ИСЛЯМСКИ ГРУЗИНЕЦ .
94
6
 
6
 
! Отговори
popa ot razgrad преди 5 години
защо съобщава това сега, преди изборите...евтин PR...
93
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
147н, пише се иншала ;D
92
7
 
10
 
! Отговори
Хайдута преди 5 години
Миризливия турски *** от силистренските села,понастоящем трокаджия в Чикаго пак громи лошите българи по вестниците.Много комплекси и злоба бе ястребче.Кога ще излезеш от спарения си камион,стига *** и пика в него...па излез се разкарай малко,както преди.Па си хвърли омразния български паспорт или те е страх да не те екстрадират,че ти е единствен?
91
24
 
11
 
! Отговори
КаймакАМ преди 5 години
Велик си Ердогане !Нека Аллах е с теб и ти дава сили !Стотици милиони са с теб ......
90
19
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Не понасям пуйкиВнимавай да не те чуе Ердо че ако ви пусне бежанците е свършено с вас! В момента съществувате само благодарение на добрата воля на турския народ! Еййй, неблагодарно племе булгарско! 5 века ви хранихме, вардихме, развъждахме, а сега ни мразите? И за какво бе? Българина живя по добре при нас от сега! Българина само от тояга разбира! Такива като Бойко отдавна да сме ги пратили в тъмниците на Диарбекир!
89
15
 
13
 
! Отговори
100 % TURK преди 5 години
Босненския лидер има смелостта да приеме Ердоган в родината си, а на Меркел не и стиска.Нека всеки сам си направи изводите.
88
23
 
14
 
! Отговори
Айше преди 5 години
Иншаллах Ердо е велик! Истина е! Европа принадлежи на Исляма, под мъдрото и справедливо владичество на възстановената Османска Империя! В Германия само турците раждат! Кой ви е крив? Загубихте! Иншаллах!
87
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Готвен? Ама за гозби ли е статията не разбрах?
86
16
 
10
 
! Отговори
Св. Ястреб Ефенди преди 5 години
До Не понасям пуйкиАко Аллах се вслушваше в молитвите на кучетата и българите, от небесата само кокали и 35 сантиметрови страпони щяха да валят! И внимавай за какво се молиш - един ден пътищата ни може наистина да се пресекат и тогава може да прокълнеш деня, в който си се молил да се срещнем! Вече ми е писнало да се разправям с юнаци като балканджи Йово, не само хубавата Яна ми я дават после, но ако поискам, и дюпето ще си дадат!
85
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Явно няма новини днес, щом ни занимавате с бълнуването на това глупаво същество.
84
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чакаме Ердоган!
83
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
126 И ти си болен,моето момче. Яде те, че турците не те приемат за турчин. Има и много българи, които мразят България. Но ти си по-зле. Никога няма да си турчин, а само ще въртиш около тях.