Opel Stock

Немските автожурналисти за комбитата LADA Vesta


Немските автожурналисти за комбитата LADA Vesta


Немските автожурналисти за комбитата LADA Vesta


Реклама Skoda Stock
Немски автожурналисти внимателно са изучили комбитата Lada Vesta SW и SW Cross, които отскоро се предлагат във Федералната република от местния дилър на АВТОВАЗ. Немците одобряват новият Х-дизайн и го определят като напълно съвременен. Интериорът на комбитата се характеризира с едно изречение - "съвременен дизайн и прости материали".

Сравнили са Веста със съответните модели на Dacia и стигат до извода, че са равни. Похвала на журналистите са заслужили седалките заради добрия си контур, а централната конзола им се е сторила леко размърдана. Главната забележка е към стойките за чаши на централния тунел – били мтого плоски и неспособни да удържат никакъв предмат.

Освен това немците би било по-добре подглавниците да имат повече ход по височина. За оборудването и системите за безопасност споделят, че не впечатлява – има само ABS, ESP, четири предпазни възглавници.


В крайна сметка немските автожурналисти смятат, че новата Lada Vesta SW Cross ще се окаже доста прилекателно предложение за европейските купувачи заради интересния си X-образен дизай, доброто за цената ниво на качеството, не отстъпващо на това при продукцията на Dacia. Експертите подчертават, че и двете комбита - Vesta SW и Vesta SW Cross са едни от най-добрите предложения на пазара в Европа в долния ценови диапазон с такъв набор от допълнителни опции. Назад


Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Официални вносители- новини Бизнес /Business Honda Volkswagen

Honda Motor Europe обяви кадрови промени

Апр 19, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Техника /Technics Бизнес /Business Mercedes-Benz

Нови средни и големи ванове от Mercedes-Benz

Апр 18, 2024