Opel Stock

Honda стартира производството на новия Insight

Honda Insight 2019

Honda Insight 2019

Реклама Opel Stock
Производството на изцяло новото поколение на хибридния модел Insight на Honda стартира във фирмения комплекс на марката в Индиана.

“Новата Honda Insight илюстрира нашият ръст в инвестициите в производството на електрифицирани автомобили в Америка и нашите колеги в Индиана са горди да играят ключова роля в тази инициатива”, коментира Исао Матсузаки, президент на Honda Manufacturing of Indiana. “Като основен завод за производството на Insight в глобален мащаб, ние сме отдадени на това да предложим качеството и надежността, които очакват нашите клиенти”.

Изцяло новият хибрид Honda Insight беше представен в серийната си версия по време на международното изложение в Ню Йорт през пролетта. Автомобилът дебютира с богато стандартно оборудване, както и последните новости в областта на активната безопасност, с които могат да се похвалят от марката.

В екипировката на новия Insight са включени системата Honda Sensing®, възможност за пълна синхронизация на мобилни телефони с Apple CarPlay™ и Android Auto™, структурирани седалки, третото поколение на иновативната двумотор хибридна задвижваща система на Honda, батерийният блок на която е интегриран под задните седалки.

Новата Honda Insight, която е разработена на платформата на десетото поколение на Civic, ще се предлага в три нива на оборудване, като дори базовата версия ще разполага с изцяло диодни фарове и задни светлини, 16-цолови алуминиеви джанти, външни огледала с подгряване, стартиране на двигателя с бутон и други.

При новия Insight, от Honda са обърнали сериозно внимание върху активната безопасност, като колата идва със система за предупреждение при опасност от удар, система за избягване на удар, задържане на превозното средство в пътното платно, адаптивен круз-контрол, система за следване на движещо се отпред превозно средство при ниска скорост на движение и други.

Задвижващата система на Honda Insight 2019 е съставена от 1.5 литров двигател, електромотор и литиево-йонен батериен блок, като общата максимална мощност е 151 конски сили. Системата позволява на водача да избира между три основни режима на работа- NORMAL, ECON и SPORT, а на волана има обособен бутон, който дава възможност за избор между три нива на регенериране на спирачната енергия. Назад


Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Електромобили Tesla Xiaomi

Xiaomi лансира първата си електрическа кола. Цена е изненадващо достъпна

Мар 29, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Suzuki

Февруари 2024: Suzuki записа ръст от 11.5%

Мар 29, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Електромобили BMW Citroen Dacia Ford Peugeot Renault Skoda Tesla Toyota Volkswagen Volvo

Февруари 2024: Dacia Sandero е най-продаваната нова кола в Европа

Мар 28, 2024