Около 30 задържани след дербито Левски-ЦСКА

Фенове счупиха стъкло на автобус до НДК
Обновена: 25 апр 2018 22:31 | 25 апр 2018 22:25, Петя Славова
11
Около 30 задържани след дербито Левски-ЦСКА
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Близо 30 души са били задържани преди и след вечното дерби тази вечер. След срещата група фенове счупиха стъкло на автобус на градския транспорт в близост до НДК, съобщава Нова тв.

Още по темата

В изнервен полуфинален мач Левски и ЦСКА завършиха наравно - 2:2, а сини те отиват на финал.Мачът премина без сериозни инциденти при драконовски мерки за сигурност.
 
За първи път видяхме в действие новите камери за видеонаблюдение, с които служителите на реда имат визуален достъп до всеки фен по трибуните и около стадиона.

И преди, и след мача полицията беше на всеки ъгъл в центъра на София. Този път вечното дерби започна без традиционното шествие на агитките.

Още сутринта полицията предупреди, че няма да допусне организирано придвижването на запалянковци, както и събирането на големи групи фенове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: ндкЦСКАфеновеЛевски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
5
 
! Отговори
до 6 преди 5 години
Точно вие да говорите за съдба, които се подиграхте с християнството и с всичко свято, ходейки зад онази катафалка и крещейки "ЦСКА Умре!"Е, ЦСКА не умря, колкото и да ви се иска...Колкото до Каранга - респект към момчето, майка му почина, той стисна зъби и излезе на терена!Какво получи за благодарност - умишлена контузия от някой, за който спортсменство и мъжество са много непривични качества...
6
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
6, искаш да кажеш Цицекс Микре? Виж сега - в този мач Каранга видя, че който к.. вади к.. получава. Ирония на съдбата е, че го получи точно от отбора, на когото показваше надуваем...
5
20
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само ЦСКА - ЗАВИНАГИ!
4
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На кой му пука за ,,Левски-ЦСКА''.Та те са си един отбор,и играят в един цирк.И ако не са медиите да напомнят за тези циркаджии,никой няма и да се сети за тях.Футболът в тази държава е история.Така каза и Иван Славков навремето.
3
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо нормалните фенове се проверяват като престъпници, вместо да се спре достъпа до стадиона на една престъпна групировка?
2
3
 
37
 
! Отговори
eqweqwe преди 5 години
овцИ, защо трошите градския транспорт?!?!
1
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако има изнасилени полицаи, чакам министъра да се появи със *** по телевизията.