Сделката за ЧЕЗ не е приключила, КЕВР може да се намеси

ГЕРБ ще подкрепи промяна в енергийните закони, смята депутат
25 апр 2018 22:21, Петя Славова
7

Сделката за продажбата на ЧЕЗ все още не е приключила. Ако бъдат приети предложените от групата на "Обединени патриоти" промени в Закона за енергетиката, според които КЕВР да може да проверява и да се произнася при продажба на енергийни компании, то това ще може да стане и по тази сделка. Това е мнението на депутатът от ОП Александър Сабанов.
Още по темата

"Тогава КЕВР ще може да влезе и да научи доста факти и обстоятелства, включително и относно тръжната процедура", заяви той в студиото на "Денят ON AIR".

Промените предстои да бъдат гласувани утре, а Сабанов каза, че се надява ГЕРБ да подкрепят предложението.

"От известно време ги наблюдаваме как се заиграват с ДПС. Нещо, което нито ни е приятно, нито ще го търпим", заяви народният представител пред Bulgaria ON AIR.

Александър Сабанов подчерта, че ГЕРБ и ДПС се притесняват от предложените промени в енергийното законодателство, но не знае защо. Той обвини водещата партия в управляващата коалиция в липса на диалог и неспазване на обещания.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Бсп са гадове преди 5 години
Какво стана с огромната опорна точка на БСП, че зад сделката стои ГЕРБ и лично Борисов? Нали направихте комисия, ръководена от Желю Бойчев, какво разкриха? Едно голямо нищо, да ва *** в долните, манипулативни бесепари. Само мръсотии и гадости мислите.
6
0
 
4
 
! Отговори
бля бляяяяяя преди 5 години
Еваалла пичове, хвърлете горещия картоф на лакомия за власт дърт фъфлек и си измийте ръчичките! КОЙ искаше да купи ЧЕЗ и кой искаше да му го поднесе на тепсийка, ама няКой се усети, че компира яко пари и се скри в миша дупка! Знам един дито сато се заговори за цени на тока сдава властта!
5
0
 
0
 
! Отговори
?! преди 5 години
Има ли нещо нормално в нашата държава?
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каква сделка? Какви пет лева? Жива балканска айдушка история!
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
след КТБ това е най-голямата далавера
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гинке дай да го купя от теб, шти дам милионче отгоре.
1
0
 
7
 
! Отговори
annybody преди 5 години
Искаме да си купим и ЧЕЗ, и да си платим глобата към ЧЕЗ сега, защото наесен - или най-късно догодина, като дойдем на власт, ще си караме на чисто!А после, ако народът иска - пак ще си го продадем!