Lasurit

Уникалният POLESTAR 1 на цена от 155 000 евро в Европа

POLESTAR 1

POLESTAR 1

Реклама Nissan X-Trail
Успоредно с премиерата на POLESTAR 1 в Китай на международното изложение в Пекин, компанията POLESTAR анонсира и финалните цени, на които ще се предлага тяхната първа кола. На местно ниво, хибридният автомобил ще бъде наличен срещу 1.45 млн RMB, а в Европа и САЩ, колата ще струва съответно 155 000 евро и 155 000 щатски долара.

От средата на март тази година POLESTAR 1 е наличен за закупуване в Китай, САЩ, Швеция, Германия, Норвегия, Холандия, Дания, Финландия, Великобритания, Испания, Франция, Португалия, Полша, Италия, Австрия, Швейцария, Белгия и Канада, а само преди няколко дни от фирмата обявиха, че са приключили първите динамични изпитания на колата, като те са се провели в изключително неблагоприятните условия, които предлага северната част на Швеция.

От Polestar споделят също така нови подробности за изцяло новото си производствено съоръжение в Китай, където ще се сглобяват представителите на Polestar 1- обектът вече е закрит, следва инсталиране на оборудването и предпроизводствени тестове до края на тази година.

POLESTAR 1 е двуврато, четириместно купе с хибридно задвижване, което ще предложи на водача възможност да подчини максимална мощност от 600 конски сили и максимален въртящ момент от 1000 Нм. Тези параметри автоматично позиционират колата в сегмента на спортните, а в частност и на луксозните, автомобили.

Уникална черта на Polestar 1, заявки за закупуването на който вече се приемат, ще бъде тази, че той ще бъде в състояние да измине в чист електрически режим до 150 километра, което го поставя на върха при хибридните по този параметър. Назад

Галерия



Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Електромобили Ford GM Tesla

Още един сериозен играч в класа на EV-пикапите - GMC Sierra EV - видео

Апр 26, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Renault

Renault Captur facelift: с ново лице и Google

Апр 26, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Audi

Новите Audi A3 и A3 Allstreet - видео

Апр 26, 2024