Банда роми напада и бие до "Западен парк", но не обира

Поредните им жертви посред бял ден - две 15-годишни момчета
Обновена: 22 апр 2018 21:23 | 22 апр 2018 19:30, Камелия Цветанова
277
Банда роми напада и бие до "Западен парк", но не обира
Снимка: Булфото, архив

Нов случай на насилие над деца – две 15-годишни момчета бяха нападнати в София.

Инцидентът е станал в петък близо до Западния парк. Родителите са подали сигнали в полицията.

Момчетата минавали край парка, когато се засекли с четирима роми, разказа Даниела Николова, майка на един от пострадалите.

Нападнати са на алея, съвсем близо до релсите. Пред полицията разказали, че по никакъв начин не са провокирали нападателите.

"Единият удря сина ми, скача и другият. Той е вече на земята от първите удари. Пада по гръб, пада му телефонът, чупи се на земята”, допълни майката пред bTV.

Синът ѝ не успял да се защити.

"Успял е да се предпази, да се свие на кълбо с лице към земята. Момчетата са ги пребили и са избягали”, допълни Даниела Николова.

И двамата са с рани по главата и като по чудо нямат тежки травми, но са в шок.

След инцидента са отишли в "Пирогов”, а после и в Трето районно, където срещнали още трима пребити.

"И нашите момчета, които са били бити посред бял ден, и трите момчета, които са били нападнати от по-голяма група, са имали пари и телефони, но никой не е обран. Те не го правят с цел обир”, подчерта Даниела Николова.

Полицията издирва нападателите, а майката се надява да бъдат заловени и да получат наказание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


277
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
127
1
 
1
 
! Отговори
Нико преди 5 години
А има ли българи в тая държава които да им се опълчат ? Или само стоим и гледаме миналата година влязаха в двора ми без да ме питат тръгнаха да ми оправят покрива ,изгоних ги и написах жалба в рпу аксаково след два дни на улицата пристигнаха четирима и започнаха заплахи да си оттегля жалбата полицейския чадър бе задействан и мен изкараха виновен че съм ги изгонил от двора и то от началника на рпу то докъде я докарахме в българия ?
126
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докато ги наричате роми - така ще е!
125
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябва да се бият деца и жени и възрастни хора това e положението да живеят ромите само така бои и само бои крайно време е да се надигнат цялата държава роми
124
1
 
1
 
! Отговори
Гошо темеруто преди 5 години
Ром го бие само тока, че иначе ги гледат от ЕС под лупа и им пазят правата, нас кучета ни яли... кучета роми (умишлено не казвам "улични" да не ме захапе някой евро сктиеист), и те с повече права от нас.
123
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама Стадото трябва да разбере едно нещо - и този сингански и всякакви други подобни прояви се оправят САМО И ЕДИНСТВЕНО,С МЕТЛА ОТГОРЕ(ОТ ЦЯЛАТА ПРОДАЖНА ПОЛИТИКО УПРАВЛЕНСКА КАСТА),НАДОЛУ!Само да се почне и ще видите,как синганорската плява ще утихне!Така беше при "лошия" социализъм,прекръстен и оплюван,като комунизъм.САМО,ЧЕ ЗА ТАЗИ ЦЕЛ ТРЯБВА ЦЕЛИЯТ НАПЛАШЕН И РАЗЕДИНЕН "БЪЛГАРСКИ" ЕТНОС,(НАРОД),ДА СЕ ОБЕДИНИ И СЕ ВДИГНЕ НА ЩУРМ!ИНАЧЕ,НЯМА ДА СТАНЕ,КОЛКОТО И ДА ДРАЩИМ ПО ФОРУМИТЕ!!
122
1
 
11
 
! Отговори
Жибор преди 5 години
Те са потомствени подлеци- такъв като тях ще избяга разбира се,няма да каже на първия срещнат,че е вършил идиотщини! А дали са били просто "роми" или пък емигранти- хвани едните удари другите!
121
2
 
25
 
! Отговори
БХК преди 5 години
Ето напредък - не обира, само бие... А вие викахте, че интеграцията не работела.... Расисити...
120
5
 
21
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
Искахте демокрация и я получихте. Демокрацията идва с "правата на малцинствата", а това означава, правото им да господстват над мнозинството. Защо е така? защото и самата демокрация е носител на този модел - едно малцинство, държи 98% от капиталите на планетата, останалите са мнозинство, но нямат нищо, просто са роби. Тъй, че драги ми родители, ненадейте се.
119
2
 
3
 
! Отговори
censura преди 5 години
that's all folks.
118
1
 
1
 
! Отговори
123 преди 5 години
До Хюго БосДоста фашистки коментар за кутевче, сигурен ли си, че няма да ти се карат. Това дето си го написал е вярно де.
117
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
едно време ние го правихме, те имаха страх.Времената се променят, сега те нас ще ни бият докато се разкараме от хубавите квартали и не се изселим по ... то вече няма къде.ГЕНОЦИД!
116
2
 
17
 
! Отговори
123 преди 5 години
До РопотамоПоне си го признаваш. А рецептата е ясна трбва политиците да ги е страх от народа, който управляват, ама няма как да стане, защото народ няма. Почти всички са ***.
115
4
 
25
 
! Отговори
МВР преди 5 години
Няма да закачате, съвестните гласоподаватели на Суджук Ефенди от Банкя. Невинни са точка.
114
1
 
4
 
! Отговори
Ропотамо преди 5 години
До 123Нямам рецепта... Някой ако има да казва... Не се считам за капацитет по тези въпроси и как да се решат... Едно хубаво правило е всеки да прави това от което разбира... От пишман политици - виждаме какво е... Аз няам да съм по-добър от тях най-вероятно понеже съм силно некадъръен в областта...
113
1
 
4
 
! Отговори
123 преди 5 години
До РопотамоИ тогава какво правим, само си намираме извинения ли?! Я стига глупости роби такива.
112
2
 
32
 
! Отговори
Ропотамо преди 5 години
Много смятат , че българите сме страхливи... Не сме се взели в ръце -да , но страхливи - проблема е *** - държаваята изведнъж се появява и се изсипва върху нас, когато започнем да решаваме проблемите, които тя създава със спотайването си... това е.. простичко е...
111
1
 
29
 
! Отговори
123 преди 5 години
Хора, нали знаете, че към 2050год. "тези" ще са повече от българското население! И тогава какво ??? Мисля, че ще е късно "тогава" за каквото и да било. А сега...Много неща трябва да се правят сега, а и отдавна е трябвало, но никое Правителство, досега не е искало да действа, така че не избирайте ТЕЗИ, които досега не са взимали мерки този геноцид в това отношение да продължи!
110
2
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лошото е, че ако се съберат футболните агитки и ги набият тези роми, после БХК ще пищи че им се нарушават традициите, ама иначе когато има пребити деца мълчат като риби!
109
4
 
44
 
! Отговори
Българска банда преди 5 години
Ние, членовете на българските банди се страхуваме да ги бием ромовете. Фърляме бомбички и кьоравим жени. Това си знаем това си можем. Бандата ни като види повече от двама роми наведнъж се разпръсваме като пилци. Виж - жена полицай - кьоравим от раз.
108
10
 
3
 
! Отговори
Берлин преди 5 години
Малко да ви превъзпитат.