Тръмп поканил Путин в Белия дом... нееднократно

Президентът на САЩ посочил, че ще се радва да посети Русия
20 апр 2018 11:45,
25
Тръмп поканил Путин в Белия дом... нееднократно
Снимка: архив, Reuters

Президентът на САЩ Доналд Тръмп е поканил руския си колега Владимир Путин на посещение в САЩ и му е казал в телефонен разговор, че ще се радва да се видят в Белия дом, предаде Ройтерс, като цитира руската агенция РИА Новости.

Според РИА руският външен министър Сергей Лавров казал, че Тръмп повторил няколко пъти поканата в телефонния разговор с Путин, пише БТА.

Тръмп му казал, че ще се радва да върне визитата, като посети Русия, добавя Ройтерс.

Владимир Путин не е посещавал Белия дом от 2005 г., когато беше там по покана на Джордж Буш-младши.

Двамата президенти се срещнаха миналата година на 7 юли по време на срещата на G-20 в Хамбург. Тогава Путин и Тръмп проведоха 2-часов разговор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Путин още не е завършил разработката на "Повторичок". Тогава ще посети Бялата Къща.
22
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като се знае как свърши Уго Чавес, по-добре да не ходи...
21
2
 
5
 
! Отговори
Чичо преди 6 години
Сакън.Не отивай Владко.Ще те запознаят с Новичок.
20
15
 
3
 
! Отговори
АЗЗЗЗ преди 6 години
Путин се страхува от среща в САЩ! Той фигурира в списъка за САНКЦИИТЕ заради Крим!
19
1
 
4
 
! Отговори
А преди 6 години
ДАВАШ ИМ ТРИ МЕСЕЦА СРОК ДА СИ ПРИЗНАЯТ,ИНАЧЕ ДА НАПУСНАТ ОСТРОВА И Т.Н.САМО ТОГАВА ЩЕ СИ ПРИЗНАЯТ ЗА ВСИЧКИ КОЛОНИАЛНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ И ДРУГИ ТАКИВА.,КАКВОТО ПОЧУКАЛО ТАКОВА СЕ ОБАДИЛО,ИНАЧЕ НЯМА ДЕМОКРАЦИЯ.
18
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
18, там е работата, че въобще не е Новичок, защото от него се умира за 2-3 минути, а Скрипалите са живи и здрави, но със затворени завинаги усти. Швейцарците точно определиха веществото. И в сирийската Дума намериха връзка със Солзбъри.
17
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До браво (9)Точен си, но има и продължение.Турската централна избирателна комисия предлага предсрочни президентски и парламентарни избори през юни. Дали това не означава протести, безредици, турско лято и майдан? И дали това не е следствие от изтегленото злато? Иран пък премина от $ на юро и забрани "Телеграм", но срещу тях Пиндостан е безсилен, защото Иран няма централна банка, клон на ФРС.
16
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И дъртата Мей да си признае за новичока, че е произведен край Солсбъри.
15
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДоStriker-------------------------Великият Ото фон Бисмарк е казал:"Високите хора са като високите сгради, най-горните етажи са най-зле обзаведени."
14
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГЛЕДАЙТЕ В ТУБАТА КЛИПА С ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ(ЖЕРТВИ) НА ( ХИМ.АТАКА) В СИРИЙСКИЯ ГРАД ДУМА НАЧЕЛО С МАЛКИЯ ХАСАН И БАЩА МУ КОИТО ПРЕД РУСИ И ЗАПАДНИ МЕДИИ ТВЪРДЯТ,ЧЕ НЕ САМО НЕ Е ИМАЛО НИКАКВА ХИМИЧЕСКА АТАКА В ДУМА,НО ЗА КАДРИТЕ ПРЕДОСТАВЕНИ ОТ ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ БЕЛИ КАСКИ СЪЩИТЕ(ЖЕРТВИ) НА (ХИМ.АТАКА ) ИМ СЕ Е ЗАПЛАЩАЛО И СА ИМ ДАВАЛИ ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ ЗА ДА УЧАСТВА В ТОЗИ СПЕКТАКЪЛ СЪТВОРЕН ОТ СЛУЖБИТЕ НА САЩ,ИЗРАЕЛ И ВЕЛИКОБРИТАНИЯ..ЗАПАДНИ МЕДИИ ЗАПОЧНАХА ДА ПОКАЗВАТ ИСТИНАТА ЗА ГРАД ДУМА
13
2
 
15
 
! Отговори
А преди 6 години
ПУТИН ДА ВЗЕМЕ СЪС СЕБЕ СИ И СИРИЙЧЕТАТА ОТ ДУМА И ФИЛМА ЗА ДА МУ ПОКАЖАТ НА ТРЪМП,МОЙ ЛЮБИМЕЦ,КАКВИ ХОРА ИМА В БЕЛИТЕ КАСКИ,КАК ЩЕШЕ ДА СТАНЕ ВОЙНА НА ЛЪЖЛИВА ИНФАРМАЦИЯ,ОСВЕН АКО ДО СЕГА ТОВА ТОЙ НЕ Е РАЗБРАЛ,АЗ МИСЛЯ ЧЕ Е ОРГАНИЗИРАНО.КАКВО ПРАВИМ СРЕЩУ ТЕЗИ 110 РАКЕТИКОЙ ЩЕ ПЛАЩА ЩЕТИТЕ,НАЛИ ИМА СЪД В ХАГА,НЯМА РЕШЕНИЕ НА ОН,ИЛИ ТОВА СЕ ОТНАСЯ САМО ЗА МИЛОШЕВИЧ,ЗАЩО НЕ ИЗВЪРШАТ И ДРУГИ ЗАДАЧИ И ПРОЦЕСИ,ДАЛ ГОСПОД.
12
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До StrikerАко те страйкна по скъла, ще научиш, че ръстът не е най-важното на този свят. Примери - бол: Александър Македонски, Чингиз Хан, Наполеон, Кант, Умберто, дядото на Симеончо, Наим Сюлейманов...В.В.П. е висок 169 см. Не върви за хипофизарно джудже.И Берлускони, и Саркози не са джуджета. Лепеният оранжев перчем като е пораснал повече, да има малко акъл в главата? Разбира от казина и конкурси за красавици.
11
2
 
10
 
! Отговори
scott преди 6 години
борджиа поканил най-богатиа търговец у двореца си, приготвил е отровата и я е служил у пръстена си....остава само да застрои супата. и търговеца да пристигне, де.
10
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нека Трумпи първо се порадва на руското гостоприемство. Да отиде първо той в Русия, ама да не бяга като Барак Хюсеин, който след шока, който преживя в Константиновския дворец, не отиде да види Санкт Петербург. А руснаците да му устроят един фойерверк на Капустин Яр, за да стане убеден миротворец! Навремето един велик човек - генерал Шарл дьо Гол, приятел на Русия, го "почерпиха" с незабравима гледка - старт на тежка ракета. Може и на Трумпи да спретнат спектакъл...
9
0
 
26
 
! Отговори
браво преди 6 години
Турската национална банка си е прибрала обратно всичкото злато от ФР на САЩ....
8
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 6Абе "смел и велик"..........ама шубето си е голем страх!!!
7
1
 
38
 
! Отговори
Елемаг преди 6 години
Разбра се вчера ,чие производство е химията в Гута и веднага среща...
6
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бай Тръмпи, като толкова искаш да се видите отиди ти в Русия бе. Нали си смел и велик.
5
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Богът на глупаците себказва Striker
4
42
 
6
 
! Отговори
Striker преди 6 години
Бога на хипофизните джуджета го е шубе да отиде. Все пак там всички са над 1,60м...;)