Skoda Monte Carlo

Citroen с 41% ръст в Китай. Лансира нов модел

Citroen C4 Aircross

Citroen C4 Aircross

Реклама Opel Stock
Citroen обяви, че през първата четвърт на годината, продажбите на марката в Китай са се увеличили с внушителните 41% в сравнение със същия период на миналата година, като основният виновник за този резултат е SUV моделът C5 Aircross. Лансиран на местния пазар през септември миналата година, до момента той е генерирал повече от 35 000 заявки за закупуване.

Допълнително подобряване на позициите си в Китай, от Citroen ще постигнат благодарение на новото пазарно предложение- C4 Aircross, което ще дебютира на международното изложение в Пекин, което започва на 25 април. Новият компактен SUV модел се явява версия на добре познатият и лансиран в Европа през октомври миналата година C3 Aircross. Автомобилът ще се произвежда на местно ниво и ще бъде лансиран на пазара през втората половина на тази година.

От Citroen коментират, че C4 Aircross ще бъде позиционират между актуалните C3-XR и C5 Aircross, и на базата на C3 Aircross в Европа с неговите почти 70 000 продажби, е доработен специално според местните предпочитания и очаквания, като е и променен съответно. Като пример, от френската компания коментират, че колата е с 12 сантиметра по-дълга в задната си част.

Дължината на C4 Aircross е 4.27 метра при 4.15 метра на C3 Aircross, като колата идва с увеличение не само в задната си част, но и в междуосието. При китайската версия то е 2.665 м, докато при европейската е 2.6 метра. Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Aston Martin

Aston Martin DBX707 – SUV с ултралукс, V8, 707 к.с. и 900 Нм!

Апр 25, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Електромобили Peugeot

Peugeot E-Expert фейслифт: старт на поръчките

Апр 25, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Електромобили Opel Seat

Opel разкрива зашеметяващото следващо поколение Grandland SUV

Апр 25, 2024