Глас от ГЕРБ: Хората искат по-бедни депутати? Да си ги избират!

Това е черен PR на БСП, смята Маноил Манев
Обновена: 20 апр 2018 06:53 | 19 апр 2018 21:40, Красимир Ангелов
161
Глас от ГЕРБ: Хората искат по-бедни депутати? Да си ги избират!
Снимка: Bulgaria ON AIR

Звучи страхотно - най-гадните и най-мразените в държавата са депутатите и сега ще им се намалят заплатите. БСП внасят това предложение, но 85% от социалистите днес се кръстят и се молят това предложение да не мине. Така народният представител от ГЕРБ Маноил Манев коментира в студиото на "Денят ON AIR" внесеното в НС предложение на БСП да се намалят депутатските заплати. Заедно с това социалистите предлагат и намаляване на ваканциите на народните избраници.

Още по темата
Според Манев обаче с това предложение БСП си правят "черен ПР".

"Това, че другите ще останат без заплати, това, че ще се наруши балансът в сектора - няма значение за БСП. За тях е важно да си направят черния ПР. Ако хората искат бедни депутати - да избират такива", категоричен е депутатът.

Народният представител коментира и свиканият днес КСНС. Той твърди, че в момента на България е нужно дебатиране и разбирателство.

"Трябва да се полагат всякакви грижи и мерки, за да поддържаме националната ни сигурност и трябва да знаем какво се случва във всеки един момент. Не бива да преиграваме - не може да говорим за заплашена България. Службите работят много добре", уточни народният представител пред Bulgaria ON AIR.

По думите му за модернизацията на армията трябва да бъдат направени много неща, а основният проблем е да бъдат достигнати прословутите 2% от БВП.

"Не трябва проблемите на сектор "Сигурност" да се решават на парче. Най-вероятно на КСНС е коментиран и този въпрос. Дърпането на чергата към самолети или бронирани машини не трябва да се случва", допълни още депутатът от ГЕРБ.

Видео с целия разговор вижте на сайта на телевизия Bulgaria On Air

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
141
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
не казвам,че бсп са по-добри,просто идеологията им е по справедлива,макар те самите да не я спазват
140
1
 
0
 
! Отговори
.... преди 5 години
Да щото бедняците от БСП като ни управляваха всичко беше супер :Д ...пък и хора не говорим само за депутати има и кадърни хора които частните фирми веднага ще ги глътнат вместо 2000 лева ще взимат 5000 евро ... Пък и да не забравяме че в БСП има повече милионериии !!!
139
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
бсп ще набира все повече последователи ако герб продължават с такива антинародни и нагли богаташки квалификации,все пак бедните сме много повече и струваме все по-скъпо по изборите,дори и ***,тъй,че по-кротко, да не стане нова октомврийска
138
0
 
6
 
! Отговори
Ало преди 5 години
На сниката - един черен пиар на ГЕРБ
137
0
 
7
 
! Отговори
Колев преди 5 години
Това е едно герберско куче,на специална разкладка.Главен кучкар за него е Цв.Четириногото захапва до кокал, когато кучкаря го насъска.Толкова ми е противен този,че ми се повръща дори като го гледам на снимка.
136
0
 
7
 
! Отговори
Суджук преди 5 години
Какъв е този кух гербер. калинкоподобен екземпляр, който нищо не е направил за хората и съвсем безочливо изсмуква парии от всички нас.
135
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А бе всички ли от ГЕРБ ,са такива о.лигофрени?
134
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Навремето какви банани и каква тоалетна хартия имаше еееееехххх.....
133
1
 
1
 
! Отговори
СЬЩОТО Е И С . . . . преди 5 години
Същото е и с безплатното правораздаване . Колкото може да има такова правораздаване толкова може да има и съдия с ниска заплата и народен представител с ниска заплата .
132
0
 
9
 
! Отговори
seira преди 5 години
До Провалилата се БСП 131:ПАК ПРОСТОТИИ?!КОЙ ВИ КАЗА, ЧЕ "СОЦИАЛИЗЪМ" И "КОМУНИЗЪМ" ВЪОБЩЕ Е ИМАЛО?!ТОВА СА ЕДНИ ОТ НАЙ-ГОЛЯМИТЕ ЛЪЖИ НА ХХ-ТИ ВЕК!ДЪРЖАВНО-ПЛАНОВА ИКОНОМИКА НЕ ОЗНАЧАВА "СОЦИАЛИЗЪМ", А "ДЪРЖАВЕН КАПИТАЛИЗЪМ"!ЗА ДА ИМА "СОЦИАЛИЗЪМ" ТРЯБВА РАБОТЕЩИТЕ (САМО ТЕ!) ВЪВ ФИРМИТЕ ДА СА ТЕХНИ СОБСТВЕНИЦИ, А НЕ "ДЪРЖАВАТА"!!! (К. МАРКС)"СОЦИАЛИЗМЪТ" НЕ Е НИЩО ПОВЕЧЕ ОТ КАПИТАЛИЗЪМ В КОЙТО НЯМА "РАБОТОДАТЕЛИ" И "ПАЗАР НА ТРУДА" (Т.Е. НАЕМНИ РАБОТНИЦИ И СЛУЖИТЕЛИ)!!!
131
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма как да избереш свестен почтен депутат, защото всички избори струват пари. Много пари! Не ми се ще да казвам, че всички избори се купуват! С нашитите пари! 11 лева на глас! Срамно и нагло изказване!
130
3
 
9
 
! Отговори
Червените милионери преди 5 години
Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на Пловдивското БСП; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на Варненското БСП; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;Вес.Лечева-милионер и още много червени милионери откраднали милионите си от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.
129
2
 
10
 
! Отговори
Комунистите ограбиха преди 5 години
Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.
128
6
 
3
 
! Отговори
Провалилата се БСП преди 5 години
Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин използвайки властовите си ресурси и позиции по време на прехода БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!
127
1
 
7
 
! Отговори
торнадо преди 5 години
манолчо манолчооо не наял се шопарчо
126
2
 
12
 
! Отговори
Nikii преди 5 години
Нагъл ***.Гарантирано от ГЕРБ
125
1
 
19
 
! Отговори
Ганчо преди 5 години
Ало с какво право смяташ, че заслужаваш тази заплата. Ако не е Б. Борисов още да си копал в някое село и да не си знаел къде е София. Скакво повече заслужаваш от мен - две образования висши, едното в Германия. Два пъти доктор на науките. "5г. Трудов стаж и заплата 1980.00лв.
124
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нагли долни типове! В коя държава депутатите имат толкова непрепорционално високи заплати и такива екстри?! Усещам как скоро ще бъдете изгонени от парламента!
123
0
 
20
 
! Отговори
23 преди 5 години
само вселената и глупостта на бг депутата са безкрайни
122
1
 
17
 
! Отговори
ПЕНСИОНЕР 200лв преди 5 години
А ДЕПУТАТ 4000лева сравнете ако можете!!ОТДЕЛНО ДЕТО КРАДЪТ МИЛИАРДИ