Марешки след КСНС: Не очакваме, че може да сме застрашени

Модернизацията на армията – основен въпрос на заседанието
Обновена: 19 апр 2018 19:39 | 19 апр 2018 18:55, Красимир Ангелов
8
Марешки след КСНС: Не очакваме, че може да сме застрашени
Снимка: Булфото

Според данните, които имаме, не очакваме, че България може да бъде пряко застрашена от случващото се в Сирия, каза пред журналисти заместник-председателят на парламента и лидер на "Воля" Веселин Марешки, който си тръгна пръв от заседанието на Консултативния съвет за национална сигурност при президента.

Марешки посочи, че заседанието е приключило и се правят редакции на текста. "Мисля, че има консенсус, уточняват се последни текстове", посочи той.

По думите му модернизацията на армията е бил един от основните въпроси на заседанието. "Мисля, че има консенсус относно това дали трябва да бъде модернизирана", каза Марешки, като по думите му има някакви разногласия относно темповете и сроковете.

На заседанието е била коментирана и позицията на България във връзка със случилото се в Сирия.

На въпрос дали са били докладвани преки заплахи за националната сигурност, Марешки посочи, че към днешна дата за България ситуацията е спокойна и страната не е застрашена от терористични или други акции, свързани с конфликтите на други места по света.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Много експерт скача на клона,много нещо!За маймун няма място,и банан не остана,у-у-у.
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато Марешки се изкаже без фразата, че е "единствен", когато Цветанов направи две поредни изречения без да спомене Радев и БСП, значи вече сме ги разкарали от живота си и можем да им ходим на свиждане!
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Магарешки, патррицата на Мутрите.Жалъл и смешен.
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
...абе той хубаво да ги сваля,ама другите вериги покачват горивата на по-далечните си обекти. Жив пример - кв. Люлин,Сф. Една друга верига там също дава хубава цена - 10 ст. отстъпка за литър.....но в друг град,на същата верига бензиностанций, със същата карта,отстъпката е само 2 ст.... На мой въпрос,защо така,отговора беше 10 ст, е само в Люлин,в Сф..... Познайте защо.... За съжаление не всички зареждат тук......А цената си се избива от другите обекти......
3
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пич, сваляй горивата
2
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
защо още нямаме самолети ? трябва да напеднем Сирия веднага. Европа, Русия и САЩ готвят атака срещу БГ, трябват ни самолети и нова армия да се пазим... Ако утре луната падне в заднуя ни двор без армия сме за никъде... срамота.
1
0
 
13
 
! Отговори
гьонсурат преди 6 години
Ти пък кво разбираш от армия ве? Добре, че е жена ти да си "нещо" на този свят.