Откриха завещание в дома на нападателя от Южна Франция

Намерени са и бележки, загатващи за "Илямска държава"
24 мар 2018 18:50,
8
Откриха завещание в дома на нападателя от Южна Франция
Снимка: БТА

При претърсване в дома на извършителя на вчерашните атаки в Южна Франция Редуан Лакдим са намерени "бележки, загатващи за /организацията/ "Ислямска държава" и напомнящи завещание, предаде Франс прес, като се позова на съдебен източник.

Още по темата


Според близък до разследването източник разследващите открили завещание, написано на ръка, в което 25-годишният французин с марокански произход заявява принадлежност към ИД.

Следователите се опитват да установят причините Лакдим да премине към действия и търсят евентуални съучастници.

Заявявайки, че е "войник на ИД", вчера той уби четирима души при нападения, за които отговорност пое джихадистката групировка, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 4Да не намекваш че НЕ Тръмп, а любимия ти Путин разби Халифата?Абе вие изперкали ли сте или пишете по поръчка?
5
4
 
15
 
! Отговори
Факт! преди 6 години
Ако не се изгонят ама по най-бързият възможен начин изметта по бежанските лагери само след едно десетилетие те ще се съюзят с ци.аните албанците и турците и ще почнат масови изнасилвания на българки и атаки над нас!
4
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре, че са руснаците иначе днес ИД щеше да си има държава, а Европа щеше да им плаща данък за да не извършват атентати на европейска територия.
3
0
 
15
 
! Отговори
PD преди 6 години
Пак ни вземат за публика!И този бил известен на органите, ама бил само криминал. И онзи с Шарли и той бил в затвор лежал.И хоп всички стават "ислямски радикали и терористи". Абе нещо в службите май не е наред. Почвам да си мисля, че там ги вкарват в пътя.
2
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
TOVA SA UMSTVENO OGRANICENI HORA I DA UBIVAT,A I DA UMRAT ZA TYAH NEMA ZNACENIE.
1
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Такива като този са стотици хиляди. Само да се организират вашето чудо няма да го има никъде освен при баба Меркелица. Такива красиви фоерверки ще ви правят че вие бедна фантазията. Заслужавата се фоервергите щото сте големи "умници".