Втори полицай получил лекарска помощ след "Скрипал"

Тереза Мей: Руската заплаха не зачита граници!
22 мар 2018 18:31, Красимир Ангелов
57
Втори полицай получил лекарска помощ след "Скрипал"
Снимка: БТА

Втори британски полицай е получил медицинска помощ в болница заради предполагаемо отравяне след химическата атака срещу бивш руски двоен агент Сергей Скрипал, съобщава "Дейли мейл", цитиран от Ройтерс.

Симптомите при него обаче не са сериозни, твърди изданието.

Още по темата
Британският премиер Тереза Мей обвини руския президент Владимир Путин за станалото и изгони 23 дипломати от руското посолство, на което Москва отговори с реципрочна мярка.

Русия отрича да е замесена в нападението срещу бившия шпионин Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия, които са в критично състояние в болница, след като загубиха съзнание на 4 март в град Солсбъри.

Малко по-рано през деня Тереза Мей посочи, че "руската заплаха не зачита граници" по повод случая "Скрипал", предаде Франс прес.

"Очевидно руската заплаха не признава граници и случилото се в Солсбъри е част от модел на руска агресия срещу Европа и нейните близки съседи на Западните Балкани и в Близкия изток", каза Мей.

В кулоарите на срещата на върха в Брюксел френският президент Еманюел Макрон и германският канцлер Ангела Меркел ще разговарят тази вечер с британската министър-председателка във връзка с аферата с отравянето на бившия руски агент във Великобритания, съобщи Елисейският дворец.

Те ще дискутират множество международни въпроси, включително случая с отравянето, предизвикал остро дипломатическо напрежение в отношенията с Москва.

Очаква се Европейският съвет да изрази солидарността на всички страни членки на ЕС с Великобритания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тереза Змей трябва да получи наградата златна малинка за най-лоша и грозна актриса.
44
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази случка е голям майтап - защо на видеото,което пуснаха двама баха с костюми за защита от бактериологично оръжие, двама с костюми за защита от химичесяо оръжие , а останалите се разхождаха с обикновени костюми, без всякаква защита?!Като тровите тровете докрай, като лъжете лъжете читаво. Ако е за забавление аз се смея всеки път,когато Бойко е целунат от Меркел, но от резултатите на тези раболепни целувки плаче цял народ.
43
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За такава дреболия - толкова шум! Откъдето и да го погледнеш - фалшименто!Братовчедите им оттам Океана цели две кули срутиха, че и Пентагона удариха и пътнически самолет свалиха за разкош! Ето това е мащаб! А тук - един Скрипаль!Учете се, брити и сакси! Не ви стиска едно Уестминстърско абатство или един Биг Бен да срутите! Вярно било, че сте големи скръндзи! Да не би да е по-добре руснаците да ги сринат?
42
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А мисис Мей кога ще получи медицинска помощ? Тя има нужда от психиатър, евентуално от лечение в стационар, поради халюцинациите и натрапчивате налудни идеи, които са я обхванали в последните седмици. Правят я опасна за обществото - с нищо невиновни британски граждани могат да получат смъртноносно облъчване след мощни експлозии.
41
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Не сме наивни 44Е да, ама след 28 години облъчване, не само наивници можем да станем, а и пълни и-д-и-о-т-и!!! Че тази елементарна пропаганда може само при такива да мине! То бива тъпоумие бива, ама чак толкова!!!! И руснаците пък..........може ли така да се излагат, явно газ-чето им за нищо не става....човеците живи (и слава Богу), а тоя полицай само леко неразположение!!! Непрофесионално!!!
40
1
 
13
 
! Отговори
Не сме наивни преди 6 години
Наистина ли са толкова ограничени гражданите на западна Европа, острова и САЩ, че да потдават на толкова елементарна пропаганда или службите ги подценяват. Ако искаш да очистиш някой можеш да го спънеш и по стълбите и ще е злополука.
39
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тереза Мей и нейните шефове от Вашингтон да отговорят защо като поръчители на атентата срещу Скриптал не са предупредили изпълнителите на мократа поръчка да носят защитно облекло.
38
7
 
0
 
! Отговори
SpaceX преди 6 години
41 Не е красиво да се подигравате с тази трагедия
37
2
 
9
 
! Отговори
,Анонимен преди 6 години
А сетили ли са сежда го питат дали е ял наскоро гъби?
36
1
 
18
 
! Отговори
Мъ преди 6 години
Да тровиш само двама души с БОВ е смешно, отровителят ще загине пръв ако е без защита - специално облекло и специален противогаз. Ако е измислено с дистанционно управление става но е мн сложно. А ако цялата тая дивотия се прави на чужда територия трябва да се прави от полк невидими спецназовци. Албионските кухарници ако бяха използвали пищов или нож щяха да са мн по убедителни.
35
1
 
21
 
! Отговори
k преди 6 години
тая масирана пропаганда за газа ни е ясна !скоро Асак ще използва газ новичок срещу "демократичната" опозиция и Англия ще бомбардира Сирия това е цялата работа знаем им вече иширетите на тези изкукали глобални толерасти ..... дано по скоро да се затрият, че доста осмърдяха света с толерастията си и глобализма си , а че и с промяната на климата
34
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
38 А бе не умувай много , те си знаят работата и няма да оставят така нещата
33
3
 
14
 
! Отговори
**** преди 6 години
Интересно е това обвинение,как ингилизите разбраха,че този газ е "новичок"ако те самите незнаят самата формула на самият газ,и точното му название,и начина на приготвене,и защо не дават проба на руснаците,защото при обстоен анализ ще искочат фирмите които произвеждат тези компоненти,това си е като пръстов отпечатек,и наингилизите не им отурва.
32
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Таа уфсъ определено не е добре ! !
31
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като стана дума за "агресия, която не знае граници", вчера се навършиха 15 години от унищожаването на Ирак с 1,2 милиона жертви,-------------------------------------Това е най-обикновенна лъжа нямаща нищо общо с истината . Във войната продължила месец месец и нещо загинаха под 10 000 Големи сте фантасмагори
30
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боже как са се надпреварвали по надолу да пишат глупост след глупост Бъдете спокойни другаре , англичаните ще докажат всичко
29
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
31 Кое е глупост. Това че казваш истината ли
28
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
32 на колко годинки си малкия
27
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези англичани почнаха да правят глупости. Не е това начина да се отърват от руснаците. И защо точно сега изведнъж на руснаците ще им скимне подобно нещо? Сигурно и те са изглупели? Не мисля. Много плитко и много тъпо скроено. И сега изведнъж Великобритания се нуждае от подкрепа от Европейския съюз? Какво лицемерие! Направо се излагат. Отровиха този човек за да създават само напрежение. Англичаните не случиха на министър председател - много глупава жена с много глупава политика.
26
9
 
3
 
! Отговори
EMIGRANT преди 6 години
M,rzilkite vijdat vinagi ednata strana na medala?!Vidite li lo6i9 zapad ubil ,dobri9 Sadam i ne namerili nikakvo orujie?!A puk toi bil tolkova miren i nevinen?!A mai zabravihte kak vur6ee6e v Kuveit,kak zapali vsi4kite petrolni kladenci na tazi malka,no nezavisima strana?!I koi,ako ne 6tatite, izgasiha kladencite,ina4e be6e po4nala svetovna ekologi4na katastrofa!Ama togaz vie murzilkite si go mestehte ot edini9 v drugi9 kra4ol i se gucahte na edin krak,a sega mnogo ste u4udeni!