Opel Stock

FORD и MAHINDRA ще правят SUV модели и електромобил

FORD & MAHINDRA MoU

FORD & MAHINDRA MoU

Реклама Honda ZR-V
Днес FORD и MAHINDRA обявиха, че двете компании са подписали пет меморандума за разбирателство, като по този начин поставят началото на ново тясно сътрудничество за Индия и няколко други развиващи се пазара.

Според постигнатите споразумения, Mahindra Group и Ford Motor Company ще работят заедно по разработката на нови SUV модели и малък електромобил. Един от първите автомобили, които ще бъдат лансирани на пазара ще бъде представител на C-SUV сегмента, като той ще бъде разработен на платформа на Mahindra и ще се предлага отделно и от двете компании.

FORD и индустриалният гигант MAHINDRA ще работят също така по разработката на компактен SUV и електромобил, както и в областта на автомобилната свързаност.

“Ford е отдаден на идеята да предлага най-добрите автомобили, технологии и обслужване, които отговарят на стила на живот и предпочитанията на индиските потребители”, коментира Джим Фарли, изпълнителен вицепрезидент на Ford и президент на подразделението Глобални пазари на автомобилния гигант.

Екипи от двете компании ще си сътрудничат и работят заедно в продължение на три години, като основен акцент в дейността им ще бъде и подпомагането на развитието на Mahindra на развиващите се пазари в глобален мащаб, в това число и на базата на производствената и дистрибуторската мрежа на Ford. Назад


Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Техника /Technics Бизнес /Business Mercedes-Benz

Нови средни и големи ванове от Mercedes-Benz

Апр 18, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Електромобили Smart Toyota

Нова моделна година на Toyota bZ4X

Апр 16, 2024