Русия, Крим, ЕС: БСП прави рязък и опасен завой!

Ненков поиска ясна позиция от Нинова за мнението на Таско Ерменков
Обновена: 21 мар 2018 22:13 | 21 мар 2018 22:10,
89

Виждаме много рязък завой в най-голямата опозиционна партия, който е опасен. Това заключи депутатът от ГЕРБ Александър Ненков след скандала между най-голямата партия в парламента и БСП, предизвикан от Facebook статус на социалиста Таско Ерменков.
Още по темата

"Червеният" депутат написа в социалната мрежа, че 90% от хората в анексирания Крим са гласували за Путин на президентските избори и риторично попита дали Западът е чул гласа на Крим, което разгневи ГЕРБ.

Ненков отбеляза, че всяко едно разделение в Европа е пагубно и на Балканите могат да изникнат много такива казуси. Няма как като европейска държава да не застанем зад позицията на ЕС спрямо Украйна. Трябва да сме солидарни с нашите европейски партньори, обясни Ненков пред Bulgaria ON AIR

Той обяви, че ГЕРБ иска ясна позиция от Корнелия Нинова по въпроса и становище дали партията е солидарна с мнението на Таско Ерменков. 

Александър Ненков коментира още, че широко дискутираната сделка за ЧЕЗ е частна и "не трябва да минаваме границите на елементарните пазарни отношения". Той посочи, че чешката страна е тази, която продава и все още не се знае дали България ще участва в сделката. 

"Цената на енергията няма отношение към сделката. КЕВР определя цената на електроенергията", подчерта гостът в предаването "Денят ON AIR" и добави, че институциите и контролните органи у нас трябва да си свършат работата.

Александър Ненков посочи, че от ГЕРБ са се отказали от Истанбулската конвенция заради голямото напрежение около евентуалното ѝ ратифициране. Народният представител подчерта, че самият той е против еднополовите бракове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
2
 
6
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
До Анонимен 62: Заслуга за влизането на България в ЕС имат не само БСП, но и правителствата преди това, за това никой не спори. Но по време на правителството на Станишев хванахме последния вагон на последния влак. Иначе сега щяхме да сме на уж стартовата позиция на Сърбия и Черна гора.А ГЕРБ по това време ги нямаше изобщо. А сега те наготово - най големите европейци.
62
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БСП се доказват като истинска българска партия и затова сега е този вой срещу тях.
61
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стягайте се, комунистите си показаха истинското лице. Да ги изметем и на тези избори !!!!
60
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Герб = улична банда
59
0
 
10
 
! Отговори
ПИСНА НИ преди 6 години
НЕ КЪМ ТЕБ, ЧОВЕЧЕ, А ПРЕБОЯДИСАНИТЕ БКП-ЕЙЦИ СА ЦЕЦО И БОКО, ТРЪГНАЛИ ОТ ПАРТИЯТА МАЙКА, НАПРАВИЛИ КАРИЕРА БЛАГОДАРЕНИЕ НА НЕЯ И ВРЪЗКИТЕ НА БАЩИТЕ СИ. ПУБЛИЧНА ТАЙНА Е, ЧЕ БАЩАТА НА ЦЕЦО Е БИЛ ШОФЬОР НА ГРИГОР ШОПОВ, А ИНАЧЕ СА С КЪСИ БИОГРАФИИ, ТАМ Е ПРОБЛЕМЪТ. УПРАВЛЯВАТ НИ САМОДЕЙЦИ С КЪСИ БИОГРАФИИ И СИЛНИ МИШЦИ.
58
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ПИСНА НИНЕ НА МЕН ТИЯ - ОТКЪДЕ ЗНАЕШ КАКЪВ СЪМ АЗ. ДА ХВЪРЛЯШ ОБИДИ БЕЗ ДА ЗНАЕШ КЪМ КОГО НЕ Е ВЪЗПИТАНО. ИНАЧЕ, АКО НАИСТИНА СЪМ В ГРЕШКА - ДА, КАТО НОРМАЛЕН ЧОВЕК ТИ КАЗВАМ ИЗВИНЯВАЙ.
57
1
 
7
 
! Отговори
ПИСНА НИ преди 6 години
А СЕГА: ГОВОРИМ ЗА "УСПЕХИТЕ" НА БОКО И ИЗВЕДНЪЖ, ДА СИ ХОДЯ В РУСИЯ С КОРНЕЛИЙКАТА И ПР. ПРОСТОТИИ. И КОЙ ТИ КАЗВА, ЧЕ ХАРЕСВАМ КОРНЕЛИЙКА? НЕ ХАРЕСВАМ НИТО БОКО, НИТО ЦЕЦО МУ НИТО НАГЛИТЕ ИМ ДАЛАВЕРИ. А КОРНЕЛИЯ КАТО Е ТОЛКОВА СМЕЛА, ЗАЩО СЕ СКРИ СЛЕД МИТИНГА СРЕЩУ ДАЛАВЕРАТА С ЧЕЗ. ТЯ НЕ МОЖЕ ДА СВАЛИ МУТРЕНСКОТО УПРАВЛЕНИЕ, А МАЙ МУ Е ПРИСТАНАЛА. НЕ МИ ХАРЕСВА ДИВАТА СЕЛЯНИЯ НИТО НА БОКО, НИТО НА КОРНИ. ТАКА ЧЕ, В ГРЕШКА СИ МЕН. А НАЙ-МРАЗИМ ПРЕБОЯДИСАНИ БКП-ЕЙЦИ!
56
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ognyanzВЛЕЗЕ САМО, НО ТОЙ ЛИ ПОДГОТВИ ТОВА ВЛИЗАНЕ. СТИГА СТЕ ИЗОПАЧАВАЛИ НЕЩАТА ЕЙ
55
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ПИСНА НИСТИГА С ТЕЗИ ПРОСТОТИИ, ЧЕ И НА МЕН ВЗЕ ДА МИ ПИСВА. АМИ КАТО ТИ Е ПИСНАЛО - В БРАТСКА РУСИЯ И ВСИЧКО ЩЕ ТИ Е НАРЕД. НА КРИВА РАКЕТА КОСМОСА Й ПРЕЧИ. ВЗЕМИ СИ И КОРНЕЛИЙКА И ЦЯЛАТА Й КЛИКА, А ТЯ ДА ВЗЕМЕ И АМЕРИКАНСКОТО СИ ОТРОЧЕ В МАТЮШКА РУСИЯ.
54
0
 
5
 
! Отговори
Тошко Петков преди 6 години
Абе саше, и на мен ми писна, млади хора да говорят с злоба, да хвалят някои. Смешни сте бееее. Не учете българския народ. Всичко се вижда и се знае и ще има на всеки според заслугите ...
53
3
 
11
 
! Отговори
ПИСНА НИ преди 6 години
КОГАТО НЯКОЙ ЗАПОЧНЕ ДА МИ ГОВОРИ ЗА УСПЕХИТЕ НА БОРИСОВ, СЕ ЧУДЯ В КОЯ ДЪРЖАВА ЖИВЕЯ? В ТАЗИ,КОЯТО БОКО И ЦОКО СЪСИПВАТ С ВСЕКИ ИЗМИНАТ ДЕН И УПРАВЛЕНИЕТО ИМ СЕ КРЕПИ НА БЕЗСРАМНОТО ПОВЕДЕНИЕ НА МЕДИИТЕ, КОИТО ЕЖЕМИНУТНО И ЦИНИЧНО МУ СЕ СЛАГАТ:/ОТ ПРОГНОЗАТА ЗА ВРЕМЕТО ДО ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО/, НА НЕКАДЪРНОТО КРАДЛИВО УПРАВЛЕНИЕ. АКО НЕ СА МЕДИИТЕ НЕПРЕКЪСНАТО ДА НИ ОЛИГАВЯТ С РЕКЛАМА НА МУТРАТА ПРЕМИЕР,ДОСЕГА ДА Е ИЗЧЕЗНАЛ ОТ ЖИВОТА НИ, ВЪВ ВСЯКАКЪВ СМИСЪЛ.ТАКЪВ НАТИСК В/У НАРОДА,ЧЕ НЕ СЕТРАЕ
52
3
 
8
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
Ненков да се срещне с Ерменков (може и в някое телевизионно студио) и да се разберат кой какво е искал да каже. За един гербаджия е нормално от един пост да прави спекулации за цялата БСП, но някак си това не звучи убедително. Все пак България влезе в ЕС по времето на правителството на Станишев, когато управляваща партия беше БСП.
51
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименКИРИЛИЦА човече - хайде по-грамотно.
50
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ФактМНОГО ПРОНИКНОВЕНО !!! БРАВО - толкова си можеш
49
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До РеалистБСП изкрезиха окончателно. Не могат да понесат успехите на Борисов и правят всякакви гадости да го свалят..Да ги закрием. На европейска Бългория не и трябва проруска партия.И ДПС са същите. Такава си им е школовката - за това се учи ако не знаеш. Както казва шопа - "Не на мен да ми е добре, а на Вуте да е зле". 1944 дойдоха голи и боси, напапкаха се, но не им стига - хареса им и не пускат на никаква цена. Това е.
48
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До аман от всзнаещиХАЙДЕ СТИГА С ТОВА ТАТЕ БЕШЕ КОМУНИСТ - АМИ ТО ДРУГ ИЗБОР НЯМАШЕ НИКОЙ - ИЛИ КОМУНИСТ - ИЛИ БЕЛЕНЕ. ЗА ДА ИЗРАСТНЕШ В КАРИЕРАТА ТРЯБВА ДА СИ КОМУНИСТ, ЗА ДА ВЛЕЗЕШ ВЪВ ВУЗ ТРЯБВА ДА СИ КОМУНИСТ. А ДА ГЛАСУВАШ - САМО 1 БЮЛЕТИНА - НЯМА НЕ ИСКАМ !!! СТИГА ВЕЧЕ СТЕ ИЗОПАЧАВАЛИ ИСТИНАТА И ПОНЕ МАЛКО ПОРАСНЕТЕ УМСТВЕНО.
47
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
България никога няма да бъде европейска държава. Кремълските петоколонници никога няма да позволят. И не е само бсп. Гербаджиите като едни бивши комунисти с нищо не са по различни. Факт е, че благодарение на тях ще продължим да наливаме в изтърбушените руски мигове, ще рестартираме белене и след толкова много години ние продължаваме да сме на 100% процента зависими от газпром.Хората ще продължават да бягат от тая помийна яма, защото искат да водят нормален живот.
46
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До 52КАКЪВ ПРЕЗИДЕНТ - БОЖЕ - ***
45
3
 
7
 
! Отговори
До 53 преди 6 години
СоциализамЪт такъв или онакъв, ОК. Защо Китай развива Държавен социализъм и има невероятни темпове? Защото който го хванат да краде, в Неделя на стадиона го убиват с куршум в гърба, пред хиляди зрители. У нас ако се наказват така, започва се от Батко от Банкя, него трябва да го разстрелват поне 100 пъти за предателствата и продажността, за бедността и играбването на българите, всички премиери и министри преди него. Тогава миже да имаме шанс да заживеем нормално. Както и Цецо Пипоня, Цецка Мамата
44
3
 
7
 
! Отговори
До 52 преди 6 години
Изключително сте прав, истината е това!! Допълвам моралния упадък и разруха, унищожено образованив, окрадено здравеопазване, импотентна полиция, ужасно корумпирани съд и прокуратура, милиярди по офшорки, банки в Швейцария и Лихтенщайн, купуван корпоративен вот, смазан Малък и Среден бизнес, опустошена провинция от житани, 1.4 милиярда от бюджета да се хранят, без принос изобщо, обезсилена армия и Една надежда, президента Радев. 1.5 милиона напуснали и не спират. Видимите резултати на гробарите!!