Срещу ало апашите: Предупреждения в сметките за ток!

Полицията подема акцията за следващите 6 месеца
12
Срещу ало апашите: Предупреждения в сметките за ток!
Снимка: Булфото, архив

В следващите 6 месеца сметките за ток ще съдържат призив хората да бъдат внимателни и да не се доверяват на телефонни измамници.

Това е част от кампанията на МВР за справяне с проблема, обясни Петър Костадинов от компанията ЕВН, която снабдява Югоизточна България.

Още по темата

"Преценено е, че във фактурите за електроенергия, особено на по-възрастното население, което традиционно страда от телефонните измами, това е още един канал, който да ги предупреди да не се доверяват на всякакви опити по телефона за измами", коментира той пред БНР.

МВР е провело разговори и с другите електроснабдителни дружества.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма да помогне.Пенсионерите пак ще дават пари на телефонните измамници.Ще видите!Те са много умни, защото са учили по времето на бай Тошо, не като днешните младежи.
9
3
 
2
 
! Отговори
До 8 преди 6 години
Да бе, а ЧСИ-тата ще стоят и ще си траят като полицията, а?Тръгнат ли да правят това, до месец няма да е останал и един ало-измамник. Пазарен принцип, братче, силата на свободната пазарна конкуренция, хахаха!
8
3
 
5
 
! Отговори
АПАШИТЕ СА Т.Ъ.П.И.. преди 6 години
1-МИЛ. БЪЛГАРИ ИМАТ ДЪЛКОВЕ , КЪМ БАНКИТЕ!ВМЕСТО ДА СЕ ПРАВЯТ НА ЧЕНГЕТА ---ДА ПОЧНАТ ДА СЪБИРАТ ДЪЛГОВЕ ОТ ДЛЪЖНИЦИТЕ ....ХА,ХА,ХААААААААААААА....ВСЕКИ ЩЕ ДАВА ПАРИ --САМО ДА СЕ ОТЪРВЕ ОТ "БАКОВИЯ РЕКЕТ"...И ЩЕ СИ ТРАЕ!
7
1
 
9
 
! Отговори
Браво! преди 6 години
Браво на правителството и лично на генерал Борисов за това, че денонощно мислят за сигурността и за благоденствието на народа и постоянно измискят все по-нови и все по-интересни методи за да подсигурят тези сигурност и благоденствие!Браво!
6
4
 
12
 
! Отговори
(-_-) преди 6 години
Това послание е нещо като "ние нищо не можем да направим - оправяйте се!"Иначе слухтят навсякъде, ама се правят на недочули като става въпрос за беззащитни баби и дядовци..
5
7
 
3
 
! Отговори
Ало-измамник преди 6 години
Сакън!По-добре им вдигнете пенсиите, бе! По-хуманно е.Направете им пенсиите по 10 хиляди на месец. Аз ще им взема, взема, колко да им взема? То върви ли бизнеса добре, в края на краищата и аз съм човек и съм хуманен! Ще им взимам по 9 хиляди. То ако редовно всички имат и дават, по 9 хиляди ще са ми достатъчни и ще им оставям по 1000 да живеят богато!
4
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
добра идея, подкрепям !
3
6
 
11
 
! Отговори
Шоп преди 6 години
Като напишат в сметката на една 90 годишна баба от Горно нанадолнище "Не вярвай на апаши" тя много ще знае за какво става въпрос.
2
10
 
3
 
! Отговори
Предложение преди 6 години
Най-добрият начин да се спрат ало-измамите е да се изземат всички пари от ръцете на пенсионерите! Ще им даваме само по ограничен брой купони - за храна и т.н. А парите ще стоят на сигурно място.В името на патриотизма, аз бих се нагърбил да изпълнявам тази задача. Нека държавата да ми дава на мене служебно всички пари на всички пенсионери. Аз ще им давам пропорционално количество купони. Единственото ми възнаграждение ще е, че при евентуална кончина, ненужните им вече пари ще остават за мене.
1
5
 
20
 
! Отговори
Шопо преди 6 години
Па Енергото са по-големи айдуци от ало измамниците !