Skoda Kodiaq

Електрическият JAGUAR I-PACE на трасето на Гран при на Монако (Видео)

JAGUAR I-PACE

JAGUAR I-PACE

Реклама Nissan X-Trail
Отбелязалият световната си публична премиера по време на международното изложение в Женева първи електромобил на JAGUAR- I-PACE, стъпи тайно на легендарната улична писта на Гран при на Монако, за да демонстрира динамичните качества на електромобила, само няколко дни след анонсирането на финалните подробности и неговата цена.

Разработен съвместно с екипа на Panasonic Jaguar Racing в електрическия шампионат Formula E на Международната автомобилна федерация (FIA), I-PACE е първата кола на легендарната марка, която е оборудвана с изцяло електрическа задвижваща система.

Jaguar I-PACE е с четири задвижващи колела като комбинираната мощност на двата му електромотора е 400 конски сили, а въртящият момент е 696 Нм. Електромобилът е в състояние да се ускори от 0 до 100 км/ч за 4.8 секунди, а благодарение на мощната си литиево-йонна батерия (90 kWh) обещава автономен пробег от 480 километра. Система за бърз заряд пък гарантира зареждането от 0 до 80% за 40 минути и 100 километра пробег за 15 минути.



I-PACE стъпва на пазара със заводска гаранция на батерия от 8 години или 160 000 км, а цената му, без държавни преференции, е 63 495 английски лири за територитяа на Великобритания. Назад


Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Авто глобус Honda

Honda оглавява изложба по време на Седмицата на дизайна в Милано

Мар 29, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Техника /Technics Дизайн / Design Екология /Ecology BMW

BMW Vision New Class X - видео

Мар 28, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Citroen

Citroen атакува Индия и Южна Америка с Basalt (Видео)

Мар 27, 2024