Lasurit eshop

Ford Fusion 2019 стандартно с новата система за безопасност Co-Pilot360

Ford Fusion 2019

Ford Fusion 2019

Реклама Peugeot 408
Ford анонсира, че версията 2019 година на модела Fusion ще бъде първото пазарно предложение на марката, което стандартно ще се предлага с новата система за безопасност Co-Pilot360.

Ford Co-Pilot360 комбинира няколко животоспасяващи системи, в това число автоматично задействане на спирачната система в случай на опасност с функция за разпознаване на пешеходци, система за регистриране на превозно средство в мъртвата точка на погледа на водача, система за задържане на превозното средство в пътното платно, камера за задно виждане и автоматични фарове.

“Хората ни казват, че се стресират от натоварените пътища и по-разсеяните водачи и пешеходци”, коментира Кори Холтер, маркетинг директор на лекотоварното подразделение на Ford. “Ford Co-Pilot360 със стандартна система за автоматично задействане на спирачките в случай на опасност и други технологии може да им помогне да карат по-уверено и да се насладят на пътуването. За нашите еко-ориентирани клиенти, ние подобрихме Fusion Energi с очаквано увеличение в пробега му в чист електрически режим от почти 20%”.

Ford Fusion 2019, който ще дебютира по време на международното изложение в Ню Йорк по-късно през този месец, се отличава с ново оформление на предната и задната си част, набор нови джанти и цветови решения. Назад

Галерия



Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Китай Тестове Авто глобус BMW BYD Citroen Geely Mercedes-Benz MG Smart Tesla

Тестовете на ADAC сочат: китайските автомобили не са това което бяха!

Апр 23, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Електромобили Dacia Renault

Новата Dacia Spring е "ценова декларация"!

Апр 23, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли BG Авто Subaru

Subaru Crosstrek : В името на доброто старо време (Видео)

Апр 23, 2024