New Dacia Duster

R-Line за Volkswagen Arteon

Volkswagen Arteon R-Line

Volkswagen Arteon R-Line

Реклама Skoda Monte Carlo
Американското подразделение на Volkswagen обяви, че успоредно с пазарното лансиране на модела Arteon на местния пазар през есента на тази година, автомобилът ще може да бъде поръчан и с добавящият допълнителна динамика пакет R-Line.

Пакетът R-Line за Volkswagen Arteon ще бъде представен по време на предстоящото изложение в Ню Йорк, като ще предложи нови възможности за персонализация както на екстериора, така и на интериора на четиривратия автомобил.

В пакета R-Line за Arteon са включени специално разработени 19- и 20-цолови алуминеви джанти, уникална предна броня с интегрирани въздухозаборници, допълнителен заден спойлер и други. Бъдещите собственици на новата динамична версия на модела ще могат да разчитат и на тематичен интериор с контрастен шев на тапицерията на волана и скоростния лост, допълнителни метални апликации, черна тапицерия на тавана, стоманени подложки на педалите, стоманени прагове на вратите и други.

В Северна Америка, Volkswagen Arteon се предлага с двулитров TSI бензинов двигател, комбиниран с осемстепенна автоматична предавателна кутия, а като допълнителна екипировка се предлага и система за задвижване на четирите колела 4Motion. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Kia

Tasman: Първи поглед към първото пикап предложение на KIA (Видео)

Апр 26, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Geely Lotus Polestar Volvo

Geely Holding с ръст от 27% за първата четвърт на 2024 година

Апр 26, 2024