Opel Stock

Автосалон Женева 2018: Удовлетворени изложители, но по-малко посетители

Автосалон Женева 2018: Удовлетворени изложители, но по-малко посетители

Автосалон Женева 2018: Удовлетворени изложители, но по-малко посетители

Реклама Peugeot 408
Организаторите на тазгодишното международно изложение в Женева (GIMS), което приключи в края на миналата седмица, обявиха, че според тяхното проучване изложители са изразили своята удовлетвореност от участието си на автомобилния форум.

В същото време обаче, от GIMS обявяват, че тази година се наблюдава понижение от 4.5% в броя на посетителите в сравнение с миналогодишното издание на салона, като два часа преди закриването му броят им е бил почти 660 000 човека.

“На фона на в известна степен на песимистичния икономически климат и честосрещаното негативно настроение от страна на медиите и политиците, ние сме много щастливи с този резултат”, коментира Морис Туретини, президент на женевското изложение. “Понижението в броя на посетителите означаваше, че тези които присъстваха му се насладиха още по-добре, като имаха възможност да движат по-свободно, имаше по-малко време за чакане в ресторантите и имаше повече пространство, за да се насладят на големия брой престижни автомобили, екслузивно демонстрирани на тазгодишното GIMS”.

Според поручването на GIMS, 80% от посетителите през тази година са били на възраст от 19 до 64 години и 38% от тях са заявили, че възнамеряват да закупят нов автомобил до 2020 година. Назад


Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус Lamborghini

Lamborghini Urus и като зареждаем хибрид (Видео)

Апр 24, 2024
Авто Новини Авто глобус Тунинг MANSORY Rolls-Royce

MANSORY "оправи" и електрическия Rolls-Royce Spectre

Апр 24, 2024