Skoda Monte Carlo

Ford Mustang Need for Green идва през лятото

Ford Mustang Need for Green

Ford Mustang Need for Green

Реклама Honda ZR-V
Американското подразделение на Ford обяви, че от лятото на тази година, новият Mustang ще получи възможност за допълнителна персонализация с въвеждането на изцяло ново екстериорно цветово изпълнение.

Новото предложение се нарича Need for Green и компанията го анонсира по случай честванията на деня на Свети Патрик, като обяви, че новата окраска ще допринесе за цялостното динамично излъчване на автомобила, а и ще даде възможност на клиентите допълнително да изразят своята персоналност.

“Това е цвят, който феновете на Mustang ще оценят по достойнство, заради увереността и неговото младежко излъчване”, коментира Барбара Уолън, директор на подразделението Цветове и Материали на Ford. “Need for Green е жизнерадостен и се вижда моментално, като по този начин собствениците на Mustang определено ще се отличават в тълпата”.

По време на Автосалон Женева, на щанда на Ford пък се състоя премиерата на специалната версия Mustang Bullitt, която ще бъде пуснат в производство в Европа през юни тази година. Автомобилът е оборудван с петлитров, V-образен, осемцилиндров двигател с максимална мощност от 464 конски сили и е създаден в чест на 50-та годишнина на легендарния филм Bullitt, с неговата емблематична и почти десетминутна сцена с преследване по улиците на Сан Франциско. Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Volkswagen

Автосалон Пекин 2024: Volkswagen с нов концептуален модел и подмарка (Видео)

Апр 24, 2024
Авто Новини Авто глобус Lamborghini

Lamborghini Urus и като зареждаем хибрид (Видео)

Апр 24, 2024