В средата на мандата Путин сменя отбора. Кой ще го смени?

Доц. Александър Сивилов в ефира на Bloomberg TV Bulgaria
19 мар 2018 21:54, Екип на Bloomberg
19
В средата на мандата Путин сменя отбора. Кой ще го смени?
Снимка: Reuters

Руснаците преизбраха Путин, защото той промени лицето на Русия в рамките на своето управление. Това каза доц. Александър Сивилов, преподавател в СУ "Св. Климент Охридски", в ефира на Bloomberg TV Bulgaria. 

„Ако си спомним Русия на 90-те години, тя беше изцяло подчинена както в икономическо, така и в политическо отношение на западните държави; да не говорим за ситуацията със стандарта на живот на обикновените руснаци. Сега нещата са много различни“.

Той посочи, че Русия вече става един от основните фактори в международната политика и в икономическо отношение, въпреки санкциите, тя продължава да е доста стабилна.

„Ако се промени ситуацията на пазарите с енергореруси, може да видим даже много по-бърз възход от тук нататък“.

Според Сивилов е наистина много вероятно Путин през този мандат вече да започне да афишира своя наследник.

„Защото все пак вече е достатъчно възрастен, а е изключително тежка отговорност да се управлява такава страна“.

„Към средата на мандата може да очакваме вече смяната в руското ръководство. Още повече, че самият Путин дойде на власт по този начин – предишният президент Борис Елцин отстъпи и Путин влезе като изпълняващ длъжността президент“, каза още преподавателят.

Сивилов смята, че това би довело до един много по-плавен преход, защото така първо руснаците ще успеят да свикнат с новото лице и второ Путин, стоейки в сянка, по този начин ще може да контролира какво става и всеки един момент ще може да се върне, ако има някаква заплаха за неговата политика до момента.  

Вижте повече на Bloomberg TV Bulgaria

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хетеросексуален ли ще става? Браво мис Путина.
10
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Голям смях. Германците и американците избраха бабичка и дебелак на по 70 години а Путин който е с черен колан и спортист на 60+ е вече твърде стар хаха
9
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чичо Рони Рейгън "застъпи на поста" на 69 години. На 73 беше преизбран втори мандат.По-възрастните помним колко много направи той за Америка и в икономически, и в политически аспект.Така,че Путин на 65 "все пак НЕ е достатъчно възрастен".
8
3
 
20
 
! Отговори
dk преди 6 години
и аз така мисля и това е най правилния начин да предаде властта на такава мощна държаване може да рискува разни пудели да скапят отново страната както при белязания и алкохолика
7
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ХаХа 7Хи-хи-хи-хи-хи.....ще падна от смях.....ха-ха-ха-ха...............слушай, сменяй плочата с тия "опорни точки"......абе, ти откъде "изкопа" тия лафове бе......"на нивото на 90-те"......мале мила...хи-хи-хи-хи................Не-е-е-е-е.......явно в България има около 5-10% (в Русия се оказа че са 5%) такива неадекватни джендърчета, без мисъл, без акъл даже, без логика, без нравственост, без морал!!! Моля ти се...скрий се!!!
6
17
 
6
 
! Отговори
ХаХа преди 6 години
Ако не виждаш очевидни неща, значи или си *** или ти е платено да се правиш на ***. Първо в момента Русия е почти на нивото на 90 год, що се отнася до доходите на населението. Междувременно имаше възход, но за него Путин няма никаква заслуга, а беше благодарение на цената на петрола. И второ руснаците гласуват винаги за тоя, дето е на власт. Въпрос на народопсихология. Те се кланяха на Романовите, на Сталин на Горбачов, сега на Путин. Разлика няма.
5
2
 
11
 
! Отговори
До 2 преди 6 години
Ревността те яде, нали?
4
3
 
9
 
! Отговори
Леко обратен преди 6 години
Ще го вземем в нашия отбор, даже капитан ще го направим....
3
10
 
17
 
! Отговори
така е преди 6 години
То и затова Запада не може да преглътне възхода и независимостта на Русия. Времената когато си правеха каквото искат при Елцин приключиха. Васали може да бъдем само ние, но не и страна като Русия, когато има истински лидер, а не лакей.
2
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сменя отбора? На левия бряг ли минава?
1
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи очакваме да афишира интимният си партньор...