Дамите в паника! На хоризонта – мъже златотърсачи!

Как да разбереш, че той те използва и търси изгода
17 мар 2018 22:26,
40
Дамите в паника! На хоризонта – мъже златотърсачи!
Снимка: Instagram

Има много легенди за жени, които търсят изгодата. Жени, които оплитат мъжете в мрежа от лъжи и обещания, за да получат материална изгода. 

Но не само жените са способни на подобни подли маневри. Господата в днешно време стават все по-смели в желанието си да бъдат обгрижвани финансово от своята половинка.
 
Имате ли усещането, че сте банка, която раздава щедро, без лихви и дори без връщане? Възможно ли е да сте попаднали на мъж, който ви използва за пари?

Ето няколко начина да разберете дали един мъж си пада по вас или по вашите възможности:

1. Имате потенциал да бъдете жертва
 
Като за начало, вие трябва да разполагате с възможности. Дали вашите родите са заможни и можете да се похвалите с имоти, хубава кола и пълно портмоне или просто изкарвате добра заплата – самият факт, че изглеждате апетитно за „паразитите“ трябва да ви прави внимателни.

2. Той често "забравя" портмонето си
 
Представяте ли си, че ще имате среща с готина мацка и няма да носите пари? Един нормален мъж по-скоро би отменил срещата, отколкото да остави най-безцеремонно дамата да плати всичко.
 
Ако вашият красавец най-редовно е забравил парите си или пък има финансови затруднения (но това не му пречи да ви кани на среща), значи си имате работа с мъж, който смята, че другите са му длъжни.
 
3. Той е претенциозен
 
Обича да се оплаква и да мрънка, за да ви накара постоянно да го успокоявате и междувременно да го поглезите с някакъв подарък.
 
Липсата на собствени пари, обаче, никак не го притеснява и той държи да посещавате хубави заведения, като си поръчва смело скъпи ястия или питиета.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Баси гадното, а? Да та налази златотърсач/златотърсачка... Каквото повикало, такова се обадило. Нали искат равенство. По - точно, те не искат равенство, искат незаслужени привилегии. Ама забравят, че сладкото и горчивото вървят заедно ;)))))
32
1
 
6
 
! Отговори
до 30 преди 6 години
Добър пример за златотърсач, втория мъж
31
1
 
7
 
! Отговори
До АрхимандритГруйчо преди 6 години
Не е любов, Груйчо. Това се случва на съвсем млади, наивни момичета. Тя си въобразява, че се е представила в лоша светлина и заради това не е била правилно преценена от негодника, с когото е излязла няколко пъти и той я е награбил да я целува.Тя си мисли, че това е начало на връзка и доказателство за любов. Той я е преценил, че е наивна и гледа да откачи каквото може - секс, почерпка, подарък. Прилага правилото "Колкото по-лошо се държиш с жената,толкова повече се влюбва тя".Усети ли се, чупи го
30
3
 
4
 
! Отговори
Сандо преди 6 години
като мъж голям и дебел трябва да е или портофейла или оная работа, иначе си за никъде. А най-добре и двете да са така
29
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имам един приятел романтик по душа и понякога си е забравя портмонето като е излиза с приятелката си, но тя се радва че и обръща много внимание и почти винаги са заедно. Докато има един дето само за секс звъни и жените го зарязват понеже иначе гледа мачове и не им обръща внимание.
28
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
чак пък в паника ???
27
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Въпрос на интереси. Основно икономически. Без това жените доказахте че Не може да обичате ...такаче няма значение. Или купуваш или те купуват.
26
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Има много легенди за жени, които търсят изгодата." - не са легенди, не са....
25
5
 
16
 
! Отговори
Архимандрит Груйчо преди 6 години
Една грозничка жена ако тръгне да обгрижва финансово един мъж, ще го разбера. Ама някоя мацка, дето и се лепят под път и над път и да тръгне да се занимава с някакво момченце - направо да си записва час за Карлуково. И не, не ми го обяснявайте с любов.
24
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От заглавието разбирам, че трябва силно да съчувстваме на т. нар. дами. Не ми пука за тези самовлюбени ку.ч.ки. Аз съм обикновена жена и не ме е страх от златотърсачи.
23
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами то като има купища жени, дето си търсят мъж с пари, съвсем нормално е и обратното да го има. Никъде не е казано, че все мъжът трябва да изкарва мангизи и да плаща...
22
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слабо се вълнувам за някакъв мъж. Още повече да е използвач и скучен.
21
3
 
25
 
! Отговори
До 17 преди 6 години
Напротив-в повечето случаи мъжът е гурбетчия, а жената не работи.Обратното е много рядко срещано.Същото е и с мъжете използвачи-на един такъв се падат по 10 жени.Една моя позната се ожени за 7 години по-млад мъж и живеят в нейното жилище. И двамата работят, но тя изкарва повече.И са щастливи заедно-ясно е, че е с нея заради парите,но се държи добре с нея,не й изневерява,въпреки че привлекателен за жените-висок,рус,слаб,а тя много грозна.Ситуацията е същата като грозен мъж с пари и хубава жена.
20
14
 
6
 
! Отговори
СатаНАТО преди 6 години
Ще ти кажа, че не се е усетила.Тя отначалото го е разигравала.Трябвало е да и хвърли един бой, на ква се прави...
19
2
 
15
 
! Отговори
Бързо загуби гаджето преди 6 години
този - наглият и простоват бедняк, момичето се усети и го заряза. Беше ми смешен, когато се чудеше как да я спечели отново.Тя го отминава, все едно че не го вижда, а той се с подмилкващо се гласче пита "Не се ли познаваме?"Как няма да се подмилква? Колкото пъти ги виждах в заведение, тя плащаше, и подаръци му правеше!Но друг един, простоват,но хитър, с подмазване и ухажване успя да се ожени за много кротка и свястна, но пълничка и непривлекателна.Баща й беше зам.министър.Живеят добре,уважава я
18
2
 
15
 
! Отговори
Отличителна черта преди 6 години
Нашенският мъж или момък използвач много рядко е любезен, лицемерно преструващ се и ухажващ кавалер.Той в повечето случаи е вечно недоволен, счита, че не получава достатъчно, че представлява нещо много повече от жената /девойката/ или нейните родители, които използва. Спомням си един *** от бедно и неуко семейство, беше студент.Успя да хване за гадже хубава, наивна първокурсничка със заможни и интелигентни родители. Само нещо малко да не е по кефа му,изкрещяваше "Гледам те отгоре надолу!"
17
2
 
28
 
! Отговори
Щастлива преди 6 години
Първото ми гадже ме заряза, защото нямах излишни пари за слънчака. Влагах всичко в университета: транспорт, вода, учебници издадени от някой нереализирал се новопрофесор. По някаква случайна неслучайност родителите ми увеличиха сем. доходи трийсеторно и въпросното гадже се връща на няколко пъти. Оцелях и уцелих! Благодаря на Господ, че ми даде смирение в онези кофти моменти, за да не се поддам на гелосани измекярчета - използвачи.
16
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Жените поголовно започнаха да се обвързват за чужденци. Българските мъже за нищо не стават. И не се харесват. Тежки характери, използвач, претенции големи. Много си плюят жените и не ги ценят."Ако ги търсиш мъжете в дискотеки, мазно зализани и напомпани... Все едно мъж да влезе в публичен дом да си търси гадже.
15
1
 
41
 
! Отговори
Под път и над път преди 6 години
Забравяне на портфейла, блуждаещ поглед в пространството, когато сервитьорът донесе сметката, искане на пари уж докато му приведат техните - това е ежедневие в Студентския град.Претенциозен мрънкач - половината от младите момчета.Поне 1/3 предпочитат известно време да не работят, докато намерят нещо по-така. Издържат ги родителите им, но понякога изкарва по някой и друг месец на гърба на приятелката си.Жена-гурбетчийка и мъж, който си е в Бг и все не намира работа - често срещана картинка днес
14
21
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жените поголовно започнаха да се обвързват за чужденци. Българските мъже за нищо не стават. И не се харесват. Тежки характери, използвач, претенции големи. Много си плюят жените и не ги ценят.