Прескочи към основното съдържание
Вход / Регистрация

Еди Рама: Без албанци няма Македония

4 коментара
Еди Рама: Без албанци няма Македония

Без албанци, няма Македония, уважаеми президент Иванов“, това написа в профила си във "Фейсбук“ албанският премиер Еди Рама, коментирайки становището на македонския президент Георги Иванов, който отказва да подпише указ за обнародване и прилагане на Закона за употреба на езиците.

"Албанският език не е език на неприятел, а е език на конституционно определящ народ в Албания. Без албанците няма Македония!“, пише Еди Рама.

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.

4 коментара

Екипът на Mediapool Ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни квалификации, обиди на расова, етническа или верска основа.

Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Mediapool.bg от потребителите.

Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Mediapool.bg

Прочетете нашите правила за участие във форумите.

За да коментирате, трябва да влезете в профила си. Ако нямате профил, можете да се регистрирате.



  1. Gracata
    #4

    Балканите винаги са раждали конфликти които определят бъдещето на Европа,защото лидерите им са подвластни на чужди държавни интереси.Всеки опит за свободни или обединителни действия са завършвали с падане на глави и териториални промени водещи до преселения,които в последствия заемат основно място в икономиката със скок на раждаемост.Законодателството и образованието са в основата на националноста,която ние рушим с политически борби.Пример: Кърджали,а вече и в Хасково умишлено се говори турски на висок глас даже има магазини в които ако говориш български се правят,че не те разбират.

  2. Илиев Пешо
    #3

    Да разрушат Македония ! Да я напуснат - да видят не-албанците, колко е зле когато няма албанци.

  3. Без албанци няма македония-САЩ искат македониа да стане мултиетническа. американският посланик пее тая песен не само в Скопие, но и в София. Само преди дни РУбин изразил виждането си,ч е България трябвало да бъде мултирелигеозниа и мултиетническа държава. Матрицата е една! Маргинализирай православните. Фаворизирай ислямистите!

  4. Авакум Захов
    #1

    А с албанците Македония е цъфнала и вързала.

Препоръчано от редакцията

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.