Прескочи към основното съдържание
Вход / Регистрация

Тръмп съди порноактриса за милиони

12 коментара
Тръмп съди порноактриса за милиони

Адвокатът на американския президент Доналд Тръмп – Майкъл Коен, е завел дело срещу порноактрисата Стефани Клифърд. В иска се твърди, че Клифърд е разказала за близкия си контакт с президента въпреки договорката за дискретност, пише "Вашингтон поуст".

Според Коен порноактрисата е нарушила споразумението не по-малко от 20 пъти. Ако съдията я признае за виновна, я заплашва глоба в размер от 1 милион долара за всяко нарушение.

Клифърд и Тръмп са общували сексуално през 2006 и 2007 години. В разгара на президентската кампания Коен бил платил на порноактрисата 130 000 долара, за да си мълчи по въпроса. В Белия дом нарекоха тези данни лъжа. 

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.

12 коментара

Екипът на Mediapool Ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни квалификации, обиди на расова, етническа или верска основа.

Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Mediapool.bg от потребителите.

Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Mediapool.bg

Прочетете нашите правила за участие във форумите.

За да коментирате, трябва да влезете в профила си. Ако нямате профил, можете да се регистрирате.



  1. dimitardi100
    #12

    Стефани е само малък епизод от нечистоплътния живот на Тръмп ! Много по-опасно е оръжейното лоби, отказът от Парижкото споразумение, ограничаване свободата на мнение, стената, влияние за разпад и отслабване на ЕС и т.н. Но най-голямото му прегрешение е , че всичко , което прави, с такава стръв, е в пълен разрез с Християнските Ценности! Това е един безкруполен лобист, който за власти пари е готов да мине през трупове!

  2. dimitardi100
    #11

    Ако е толкова прекрасно и безобидно Тръмпи да си развява "байряка" при разни "красавици", защо го крие тогава ? А ако пък не е, си имаме работа с човек, който не само не си признава грешките , но и гледа да ги потули! Една твърде неподходяща за президент личност !

  3. dimitardi100
    #10

    Човек, който си въоброзява, че с пари може да купи всичко, дори душата на човек, е опасен за себе си и околните ! Плаща на някого, за да лъже ! Ако Мелания се обади на Стефани тя трябва да лъже по силата на договора, който Тръмпи я е принудил да подпише! Може ли такъв президент да управлява почтено и справедливо ???

  4. Real ''Mickey''
    #9
  5. trajkow
    #8

    Real Mickey, по това време да не си бил с фенерче наоколо да им поосветяваш на срещите ...?

  6. Real ''Mickey''
    #7
  7. Real ''Mickey''
    #6
  8. dimitardi100
    #5

    ... който върши порнонеща , но иска те да бъдат скрити-покрити ?!? Дори си подписва и договори за това ! По-голям автогол трудно ,може да си вкара човек !

  9. dimitardi100
    #4

    Тръмпи е порнополитик !

  10. lindentown
    #3

    Като я гледам Стефани (Сторми) Клифърд сега, си представям как е изглеждала преди 13-14 години, и за пореден факт се убеждавам, че Тръмп наистина разбира от жени.Полакоми се Стормито за пари и се съгласи да бъде маша в ръцете на онези, които и обещаха да покрият евентуалните искове на Тръмп, които се изчисляваха на $1 млн. Тръмп обаче както винаги ги изненада и и го втъкна на Стормито с иск за $20 млн.

Препоръчано от редакцията

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.