Практични съвети за всички на диета!

Как да си помогнем в борбата с наднорменото тегло
16 мар 2018 18:39,
7
Практични съвети за всички на диета!
Снимка: Pixabay

 1. Реорганизация на кухнята

 
Един от най-лесните начини да подобрите диетата си и да си помогнете в следването на по-здравословен режим е да направите някои промени в кухнята.
 
Лесен трик, с който ще се преборите със среднощното хранене е да подредите най-отпред в хладилника по-здравословни продукти.
 
Например сложете малка купа със салата или хрупкави морковени пръчици в чаша, като на дъното й има лимонов сок и сол по желание.
 
Също така може да подредите малките чинии по-отпред, така че да ги използвате повече. Учени са доказали, че когато се храним от малка чиния, консумираме по-малко храна.
 
2. Пийте много вода
 
Има много причини, поради които консумирането на повече вода е чудесно решение. Първо, водата подпомага организма при изхвърлянето на отпадъчните вещества и осигурява хидратация на клетките, за да фукнционират правилно.
 
Имайте предвид, че понякога чувството на жажда е грешно тълкувано от организма като чувство на глад, което води до ненужно хранене.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
13 преди 6 години
НА РАЗБИРАЧИТЕ- ДА ВИ КАЖА,ЧЕ 80% ОТ СЪДЪРЖанието на всяка ваша клетка - е ВОДА!!АЗ - ТЕЖА 55 кг. - на 57 г., ЗАЩОТО ПИЯ ВСЕКИ ДЕН 3, 5 литра вода - дневно, НЕ СЕДМИЧНО!!!В БЪБРЕКА Е ЕНЕРГИЯТА НА ЖИВОТА, НЕ МУ ДАВАЙКИ ВОДА, ЗА ДА ЧИСТИ ТОКСИНИ, САМИ СИ СЪКРАЩАВАТЕ ЖИВОТА. ИЗБОРЪТ - СИ Е ВАШ, ама спрете да коментирате РЕМИ, ОТ КОИТО НЯМАТЕ ПРЕДСТАВА!!!
3
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В потвърждение на втория ще добавя, че преди време имаше материал за смъртен случай от увредени бъбреци на млада жена, която възприела именно пиенето на много вода като метод за отслабване.Интересно хората в Сахара, в Андите, в Средна Азия как и с колко вода на ден са живели столетия наред.
2
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Писна ми от необразовани автори на "диетични" съвети. Ами някой да се замисли върху това, че пиенето на "много" вода може да доведе до промяна на електролитния баланс, от което могат да се отключат автоимунни, неврологични, сърдечносъдови, метаболитни и всякакъв род проблеми? Айде спрете да се изказвате колкото да запълвате медията, че може да убиете някого така! Има си лекари за този род статии!
1
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как да си помогнете? Изчислете си калориите нужни за деня и започнете да броите калориите които приемате през днея. Кратко и ясно.