Прескочи към основното съдържание
Вход / Регистрация

Стълб на улична лампа падна и рани две деца

3 коментара
Стълб на улична лампа падна и рани две деца

Две деца са с леки наранявания, след като стълб на уличното осветление в Пазарджик падна близо до детска площадка, съобщи БНР.

Преди инцидента, екипи, които поддържат уличното осветление, подменяли повредени части в електрическите табла. Не е ясно дали падането на стълба има връзка с работата им.

Според говорителя на полицията Мирослав Стоянов най-вероятно причината е ръждясване в основата на съоръжението. Възможно е той да е поддал, ако децата са го дърпали или бутали.

За инцидента е сигнализирал бащата на децата, които имат охлузни рани. 

Опасният стълб вече е премахнат, а кабелите са обезопасени. По разпореждане на общината ще бъде извършена допълнителна проверка на всички подобни стълбове в града. Съоръженията, които крият риск, ще бъдат премахнати или подновени.

От полицията препоръчват на родителите да наблюдават децата си и да не им позволяват да играят в близост до електрически съоръжения.

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.

3 коментара

Екипът на Mediapool Ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни квалификации, обиди на расова, етническа или верска основа.

Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Mediapool.bg от потребителите.

Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Mediapool.bg

Прочетете нашите правила за участие във форумите.

За да коментирате, трябва да влезете в профила си. Ако нямате профил, можете да се регистрирате.



  1. Mad Dog
    #3

    Тия "гадове" (стълбовете), пак клатят правителството. Не само, че го клатят, ами и падат и провокират матр'яла да се оплаква в Бърза помощ от охлузни рани. А лошите деца играят и дърпат гадовете, т.е., стълбовете, и ги дразнят така, че е оправдано, и стълбовете трябва да се отбраняват някак си. Човешко е!

  2. Realist
    #2

    Хайде бе медиапул, докога ще чакаме да си назначите един грамотен редактор, който да чете съобщенията ви преди да ги изтървете в мрежата? Срамота е.

  3. daskal
    #1

    Най-любопитното е, че стълбът е имал стълба. Това се разбира още от заглавието. А иначе има едно нещо в Българския книжовен език, което се нарича определителен член. Той е елементарно изпитание за грамотност при имената от мъжки род.

Препоръчано от редакцията

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.