Кори Фен – убиецът на тримата Пейчиновски с криминално досие

29-годишният мъж е обвинен за тройното убийство в Канада
Обновена: 16 мар 2018 14:34 | 16 мар 2018 14:30,
106

Снимка: Facebook

29-годишният Кори Фен, който е обвинен в убийството на 39-годишната Красимира Пейчиновски и двете й деца на 13 и 15 години, е имал криминално досие, съобщава "Toronto sun".

Още по темата

Той е обвинен в убийството на 39-годишната Красимира и двете й деца - синът Рой на 15 г. и дъщеря й Веналия на 13 г.

Според канадската CBC малката Веналия е починала в болница.

За мъжът се знае, че е имал връзка с майката на децата, но не е баща на нито едно от тях.

Полицията първоначално не потвърди дали убиецът е живеел със семейство Пейчиновски, но по-късно стана ясно, че са живеели заедно.

Разследващите откриват телата, след като съседка отишла да търси Красимира, защото тя не се появила на работа.
Красимира е работела в спа център и е била много уважавана от колегите си.

Съседката обаче била отпратена от мъж, който по-късно напуснал къщата в черен пикап. По-късно той е разпознат - Кори Фен.

Петър Маккинис, който е треньор по хокей за 15-годишния син на Красимира - Рой Пейчиновски, споделя във Facebook: "Аз съм в шок и не мога да повярвам. Той беше елитен спортист, велико дете. Играеше вратар през последните 5 години. Винаги е имал добра връзка с баща си. Подкрепяха се постоянно, обожават се. Трудно беше за него да приеме, че майка му и баща му са разделени".

Към момента е ясно, че убиецът е изтърпял две присъди  - за измама и нападение на полицай. И в двата случая е бил осъден на 12 месеца пробация.

Приятелка на Красимира споделя, че заподозреният - Кори Фен, е бил лудо влюбен в жертвата.

Близка на Красимира разказва, че убиецът бил влюбен в жертвата си. Ваня и Красимира били приятелки от деца, сближили се като се преместили в Торонто.

"Тя винаги беше там за децата си – като майка, като приятел. Невероятен и слънчев човек. Тя беше слънцето", казва Ваня.

Според нея Красимира искала да се раздели с насилника си, защото отношенията им били обтегнати.

"Тя рядко запознаваше приятелите си с него. Той беше обсебен от нея. Всякак се опитваше да се отърве от него, но той беше лудо влюбен. Надявам се тя и децата й да са на по-добро място", допълва тя пред TV News Toronto.

Бившият приятел на Красимира Райън Фърз пък разказва пред "Toronto Sun", че убиецът на българката бил ужасно ревнив. Заплашил го преди години, когато Райън и Красимира се разделили, но останали приятели.

Той добавя: "Тя не беше в "здравословна" връзка с него. Идваше във фитнеса, където и аз тренирам. Тя се опитваше да го напусне, защото той изневеряваше. Кори е насилник, винаги искаше да се бие."

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Такива изродени твари има в изобилие в англосаксонските племена.
73
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЦиникЧовекоскрап - твърдо!-си ти
72
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Генна евролюция!''Силните мъже, ловците, побойниците, те са алфамъжкари и могат да осигурят добра защита'' - Защитил я яко, че и поколението защитил. Да и тъпите му дъртти чанти :)) Жалко за децата на тая женска *** и за баща им!
71
0
 
4
 
! Отговори
Гошето преди 6 години
Така е като им дават на такива да минат с пробация. Електрически стол за тоя ***.
70
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е важно дали ще умра , важно е преди това да видя предателите и враговете да умират..
69
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Mars Още днес Путин трябва да натисне Бутона , Войната е неизбежна..
68
6
 
3
 
! Отговори
МакКонар преди 6 години
Българските жени ги трепят наред. Не съм чул някоя чужденка да е убила българския си съпруг досега. Дръжте се по-добре и ценете това което имате.
67
8
 
13
 
! Отговори
Mars преди 6 години
За пореден път се убеждавам, че няма по-злобно и по-завистливо племе от българското. Циника ви го казва ясно и в прав текст, но дей акъл да го проумеете. Хайде със здраве :)
66
4
 
6
 
! Отговори
Генна евролюция! преди 6 години
По същия принцип и мъжете на подсъзнателно ниво изпитват влечение към младите красиви момичета които имат спортно тяло,хубава дълга коса, закръглена задница и големи стегнати гърди. Това са признаци че жената е здрава има добри генни и ще може да роди добро поколение. Но в днешно време заради смесването на лоши гени има прекалено много мутации и почти няма перфектни хора. Затова често се задоволяваме със това което има. Мнозинството от мъжете днес се женят за първата която им пусне.
65
7
 
7
 
! Отговори
Генна евролюция! преди 6 години
На подсъзнателно ниво абсолютно всички жени си падат по лоши момчета. Побойници, мутри, престъпници и всякакви типове със криминално досие. А ако лошото момче има и повечко пари, тогава дамите просто директно отварят краката още на първата среща. Не издържат!Тези инстинкти при жените са останали още от времето когато хората са били ловци и са живеели в горите. Силните мъже, ловците, побойниците, те са алфамъжкари и могат да осигурят добра защита и силно поколение. Затова жените ги харесват.
64
2
 
6
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Човекоскрап - твърдо!За справка - пикльовците под мен!
63
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За предателите и изменниците само една новина една вест е добра - че са умрели..
62
19
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички Българи избягали в чужбина за повече 5г. - за нас сте просто предатели...Живейте си в предателство те и не искаме въобще никакви контакти с вас.. нито да ни пишете , нито да ни се обаждате.
61
5
 
11
 
! Отговори
Циник до зеленчуците преди 6 години
Зеленчуци....подъл човекоскрап..Хиени и чакали...това останахте!
60
14
 
10
 
! Отговори
Инженер преди 6 години
Имам немска диплома чрез ТУ от KITЗа какво да бегам в Германия аз взимам 4000лв. в България.. А в Германия ще взимам 3500евро и данъците са високи ще ми останат 2140евро , наемите са два пъти по-скъпи от София. а в Мюнхен и Хамбург , Франкфурт 4 пъти по-скъпи от София.
59
6
 
8
 
! Отговори
Прокурора преди 6 години
*** ти си злбно човече и то разлето у нас ,и да те върти човек -ти си *** Балкански както пише долу друг форумец.жИВЕЕШ В гЕРМАНИЯ ,А СИ ИДВАШ ДА ПОЧИВАШ УУ НАС при зеленчуците -абе ти си голяма скръндза или пък си пицар в някоя турска дюнерчинийца ,а ?
58
2
 
3
 
! Отговори
51 преди 6 години
Успокой топката ,от северозападно селце ти пиша . еми кредитите не са лоши ,всички които работят бизнес използват кредити ,нали тъй ?или пък ти може би виждаш нещата от Германия по-германски ,а ?)ааа,там не използват кредити,така ли излиза ?Ето тук прекрачи чертата на възпитания български ми европеецО,*** си *** ,не в Немско да е ,ами и там зад Океана да иде ,Бай ти *** си дембилско черво . Не знаеш ли *** Циников ,че когато се спори или дискутира не се мешат деца ,да бе,забравих ***...
57
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До *** Да ти отговоря *** - взеки уважаващ себе си народ , род , семейство - най-много мрази предателите.. Най-тежките и жестоки наказания са за предателите.. Имам роднини и в Канада , САЩ и брат в Лондон и всеки ден се моля Путин да натисне ядреното копче и да ги унищожи и тях предателите и враговете..
56
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Асеновград бият,в Германия избиват немците в атентати ,изнасилват и убиват.И повече пенсионери са избити в немските градчета,отколкото в българските села.Престъпността в Германия е в пъти по-висока.В България никога не може да се случи по едно и също време да ограбят и изнасилят 1227 жени.Дори и на 12 не може да се случи,защото такива събития се охраняват,за разлика от Германия.
55
4
 
8
 
! Отговори
... преди 6 години
Ако искаш да емигрираш...единствения позитив на ЕС...кеф ти Испания и Италия...южни хора,все още истинска храна,супер архитектура и климат.Вместо това избираш ГМО,ежеседмична стрелба по деца и възрастни,трансексуални...на ултралиберални *** като Канада,Щатите,Австралия...не разбирам модерноста на това че емигрираш в Щатите.