Шефът на Здравната каса в Ловеч източил 1 млн. лева

Сключил неправомерен договор с частна болница
Обновена: 16 мар 2018 12:53 | 16 мар 2018 12:52,
28
Шефът на Здравната каса в Ловеч източил 1 млн. лева
Снимка: БТА, архив

1 милион лева в рамките на 3 месеца - с толкова е ощетил Районната здравна каса в Ловеч задържания вчера д-р Антонио Маринов. Това заяви говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова на брифинг.

Още по темата

"Досъдебното производство започна по сигнал на ДАНС, които са извършили предварителна проверка и са предоставили данни, кои са оценени от нас като достатъчни за извършено престъпление по служба", заяви тя.

Установено е, че на 18 септември 2017 г., в нарушение на няколко разпоредби, директорът на РЗОК-Ловеч е сключил договор с частно болнично заведение, обясни Арнаудова.

Тя допълни, че директорът Антонио Маринов все още е задържан за срок от 24 часа и се очаква в следобедните часове да му бъде повдигнато обвинение за престъпление по служба. Предстои да бъде решено и каква ще бъде мярката му за неотклонение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
0
 
! Отговори
Аман от крадци преди 6 години
ЛОвеч се прочу с нагло престъпно корупционен ремонт на главната улица за над 84 000 000 живи лева или витжте там колко са..На гражданите на Ловеч с е напомня че нагло корумпирани на власт в София вкарват в съучастие кметове с цел ограбване на общините с около 30% съучастие.При необходими з а ремонта около 0.1 милиона лева се ограбват от народа цели 84 000 000.Само лихвите по тях годишно са за над 10 000 000 живи лева..
24
2
 
0
 
! Отговори
Коки преди 6 години
До АнонименБате, що не те натопи някой теб, че си откраднал 1 милион? Или пък мен? Я да ми се махаш с тия глупости. Най-вероятно шефа на касата е изнаглял и не си е платил лептата на който трябва.
23
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лично познавам въпросния лекар и мога да кажа с пълна сигурност, че е натопен. Парите са другаде, ама нали трябва някой да поеме вината.
22
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вичкии Болници , училища и заведения от този тип трябва да минат пълна проверка . Всички хванати доживот в затвора ! Неможе да крадеш от болни хора , от майките и бащите ни , от болни деца ...С тези неща ако се прави компромис , не виждам какви хора могат да станат младите. Тея които управляват и крадат НЕ са млади.
21
2
 
7
 
! Отговори
bds преди 6 години
Значи ИЗТОЧИЛ и сключил неизгодна сделка са различни неща. А тези сделки са сложни и нееднозначни със замесени много хора и изобщо не са за сулю и пулю от форума да ги анализира и осъжда.
20
1
 
10
 
! Отговори
saki преди 6 години
Ще ги връща ли или не ? Ако няма да връща направо го окачвайте да се люлее.
19
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На теория, на практика си правят каквото им е кеф, като ги хванат, цакат
18
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Източил.....грънци!! Търсят някой да им е виновен за батака в Ловешката болница!Нали има управителен съвет и без него не може да подписва нищо?!
17
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В рамките на 3 месеца милион, за 4 години 16 милиона само от един човек, умножете го по 1000
16
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На новината за убития крадец, който беше ром... Имаше протести, имаше стотици коментари... Този крадец е българин... Ще има ли протести, ще има ли стрелби... Ще има ли стотици коментари...Нееее няма да има... Той не е ром и затова може:-):-):-):-) Кажи му българин и повече не го убиждай... Ще ми коментират на къде е вървяла Турция...Погледни На къде вървиш ти Ганяяяяя...:-):-):-)
15
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колкото до тоя протеже е не на герб а на казанжиев старото управление което пречи и сега
14
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И това е само един от стотиците които източват, доктори, доставчици, началници на отделения, цялата здравна *** биеща се в гърдите кокло много ни "дарява" със здраве. Ами инвитрото, един път, втори път, трети път. Повсеместна кражба на пари. Не съм ползвал лекар от десетилетие, а когато помолих за направление за синът ми, профилактика, все пак е нормално, отговорът беше, нека мине грипният период. Само тояга ще ги вразуми
13
0
 
6
 
! Отговори
dj dance mashine преди 6 години
То да е само тои крадците подиграващите и унижаващите в тоя град са в изобилие докога питам аз некъдърници ще командват време е да си ходят те си знаят кои са техните са лансирани да им кажем чао и да махнем това
12
1
 
4
 
! Отговори
do koga be hora! преди 6 години
това вече надминава всички нормални граници, на бент хора българи , айде де!
11
6
 
6
 
! Отговори
Анадолец преди 6 години
Извикайте доктора герой да убие и доктора крадец...:-):-):-)Где си докторе българите са зад теб:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
10
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То и през миналото управление на Москов изчезнаха доста повече пари от касата,но за това нищо не се говори.А после се чудят защо болници тънат в мизерия и се закриват или защо няма пари за болните.
9
2
 
3
 
! Отговори
Гербер преди 6 години
Пишете му 100 бона гаранция и по живо по здраво.....
8
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
от Герб е човека, така са му казали така е направил,, едно за мен -едно за теб
7
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Горд българин бе... Българския занаят! Плувате в корупция, тръгнали Турция да оправят, Ердоган да убиват... :-):-):-) Смешници...
6
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аре бе защитниците на доктора... Ще изленат ли да застрелят крадеца... Или този път може, защото е българин! Крадял от парите на хората... Аре бе... Къде сте протестиращи :-):-):-):-)